miercuri
iunie, 19

Concursul pentru șefia Serviciului Juridic din Prefectura Dolj s-a împotmolit.

Featured in:

Anunțul publicat de Prefectura Dolj pe 29 aprilie că examenul din aceeași zi se amână. S-a împotmolit concursul pentru șefia Serviciului Juridic din Prefectura Dolj.

Proba scrisă a concursului de promovare în postul vacant de șef al Serviciului Juridic din cadrul Instituției Prefectului Județului Dolj a fost amânat. ”Din motive obiective”, se arată în anunțul publicat chiar în ziua în care trebuia să aibă loc examenul, pe 29 aprilie 2024.

Pe 26 aprilie, Știri Craiova scria că în instituție au apărut disensiuni din cauza acestui concurs. Trei candidați au fost declarați eligibili, pe baza dosarelor de înscriere, și admiși în etapa următoare.

Unul dintre ei ar avea susținerea politică a PSD, care conduce și Prefectura Dolj, să devină șeful juriștilor, motiv pentru care presiunea examenului este foarte mare. Despre asta citiți aici: Tăvălugul PSD sfârtecă în Prefectura Dolj. Și aici: EXCLUSIV. Cutremur în Prefectura Dolj: ”Ai uitat că ți-am dat subiectele la examenul…!”; ”Da’ și eu ți-am dat subiectele la examenul icsuleștii…!”

Redactorul Știri Craiova a încercat să afle care a fost cauza prorogării concursului. Adică ”motivele obiective” invocate. După insistențe la reprezentații Prefecturii, o explicație a venit în cele din urmă, cu scuze precum ”domnul prefect a fost foarte ocupat”, ”purtătorul de cuvânt nu este disponibil”.

”În prezent este transmisă la Agenția Națională a Funcţionarilor Publici înștiinţarea privind apariţia unor sincope în procedura de organizare a concursului așa cum este prevăzută în noua legislaţie, respectiv OUG nr:121/2023, care modifică și completează Codul Administrativ, cu solicitarea de amânare a concursului. De îndată ce vom primi un răspuns din partea Agenţiei Naţională a Funcţionarilor Publici vă vom informa”, a transmis Instituția Prefectului Județului Dolj la solicitarea Știri Craiova.

PS: Ca o observație, interesant de menționat și că, pe 30 aprilie 2024, prin Dispoziție de primar, un consilier juridic din cadrul Primăriei Municipiului Craiova a obținut transferul la Prefectura Dolj, începând cu data de 7 mai.

Sursa: stiricraiova.ro

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Un jurnalist kosovar îşi pierde acreditarea la Euro 2024.

Teatrul Absurdului în Fotbal: Cazul Arlind SadikuÎntr-un univers paralel unde fotbalul ar trebui să fie un simbol...

Avionul TAROM pentru sportivii români la Jocurile Olimpice: Nadia...

Simbolul Național Transformă Aeronava într-un Mesager al Performanței Într-o mișcare care pare să îmbine mândria națională cu spiritul...

Croaţia şi Albania remizează, păstrează şanse la Euro 2024

Teatru Absurd în Meciul de Fotbal: Albania vs CroațiaÎntr-o demonstrație de fotbal care pare desprinsă din scenariile...

Cupe europene – echipele româneşti au aflat adversarele din...

Ruleta Europeană: Echipele Românești și Destinele lor în Cupele EuropeneÎntr-un spectacol de tragere la sorți ce a...

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100...

David Popovici, Fulgerul Apelor în Finala de la Belgrad Într-un spectacol de viteză și tehnică, David Popovici a...

Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ.

Caruselul Fotbalistic: Raul Opruț, Noua Piesă în Puzzle-ul Dinamo Într-o lume a fotbalului unde loialitatea pare să fie...