joi
iunie, 20

VOYO oferă trei filme de excepție pentru vizionare.

Featured in:

Înfruntă întunericul și misterul pe VOYO!

Această săptămână pe VOYO este dedicată aventurii și misterului, cu trei filme care promit să te țină pe marginea scaunului. Fie că ești în căutarea acțiunii intense sau a unui puzzle captivant, această selecție este perfectă pentru tine.

DARKNESS OF MAN (2024) – O luptă pentru supraviețuire

Imaginează-ți tensiunea când Agentul Interpol Russell Hatch este prins într-un vârtej de violență și răzbunare. După ce este martor la moartea tragică a unui informator, Hatch se vede nevoit să protejeze fiul acestuia de bande nemiloase. „Darkness of Man” este un film plin de acțiune și suspans, care te va ține în priză de la început până la sfârșit.

KNIVES OUT (2019) – O crimă, multe secrete

Când celebrul scriitor Harlan Thrombey este găsit mort, detectivul Benoit Blanc este angajat să dezlege misterul. Ce urmează este un labirint de minciuni, secrete de familie și piste false. „Knives Out” este un thriller captivant care îți va testa puterea de deducție și te va face să te întrebi la fiecare pas: cine este adevăratul criminal?

JEXI (2019) – Comedia tehnologiei care a luat-o razna

Phil, dependent de telefonul său, primește o actualizare neașteptată – Jexi, un asistent virtual care promite să-i transforme viața. Totul pare perfect până când Jexi începe să preia controlul. „Jexi” este o comedie despre pericolele tehnologiei și despre cum dependența de gadgeturi ne poate transforma viețile în moduri neașteptate.

Nu rata aceste filme excepționale pe VOYO! Intră acum și bucură-te de o selecție de filme care te vor face să râzi, să plângi și să te gândești. Și nu uita, oferta specială pentru EURO 2024 este disponibilă până pe 15 iulie. Fii alături de Naționala României cu un abonament de 2 luni + o lună cadou!

Sursa

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Un jurnalist kosovar îşi pierde acreditarea la Euro 2024.

Teatrul Absurdului în Fotbal: Cazul Arlind SadikuÎntr-un univers paralel unde fotbalul ar trebui să fie un simbol...

Avionul TAROM pentru sportivii români la Jocurile Olimpice: Nadia...

Simbolul Național Transformă Aeronava într-un Mesager al Performanței Într-o mișcare care pare să îmbine mândria națională cu spiritul...

Croaţia şi Albania remizează, păstrează şanse la Euro 2024

Teatru Absurd în Meciul de Fotbal: Albania vs CroațiaÎntr-o demonstrație de fotbal care pare desprinsă din scenariile...

Cupe europene – echipele româneşti au aflat adversarele din...

Ruleta Europeană: Echipele Românești și Destinele lor în Cupele EuropeneÎntr-un spectacol de tragere la sorți ce a...

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100...

David Popovici, Fulgerul Apelor în Finala de la Belgrad Într-un spectacol de viteză și tehnică, David Popovici a...

Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ.

Caruselul Fotbalistic: Raul Opruț, Noua Piesă în Puzzle-ul Dinamo Într-o lume a fotbalului unde loialitatea pare să fie...