miercuri
iunie, 19

Bărbat amenințat cu maceta de tineri după autobuz

Featured in:

Bărbat de 36 de ani, amenințat cu maceta de trei tineri după ce a coborât din autobuz

Un craiovean a fost tâlhărit de trei tineri, dintre care doi minori, după ce a coborât din autobuzul în care se aflaseră cu toții. Evenimentul a avut loc ziua, la amiaza mare, pe 24 mai, în jurul orei 15:30, pe Bvd. Decebal, în zona blocurilor N11, N12.

Tinerii l-au urmărit și l-au amenințat cu o macetă. În fugă, victima s-a dezechilibrat și a căzut, moment în care i-a căzut telefonul mobil, pe care i l-au luat. Asupra sa mai avea un telefon, cu care a încercat să apeleze Serviciul de urgență 112, moment în care agresorii au fugit.

Totul a fost surprins de o cameră de luat vederi din zonă.

Suspecții au fost reținuți, astăzi, pentru 24 de ore.

UPDATE:
Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, tinerii au fost reținuți de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova. Au vârste cuprinse între 16 şi 18 ani și sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată:

”În fapt, la data de 24 mai 2024, în jurul orei 15.30, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Decebal, ar fi fost ameninţat cu o armă albă, de către trei persoane necunoscute, care i-ar fi sustras un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Melineşti, în cursul zilei de ieri, 28 mai, au fost depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei în cauză au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Dolj.

Sursa: stiricraiova.ro

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Un jurnalist kosovar îşi pierde acreditarea la Euro 2024.

Teatrul Absurdului în Fotbal: Cazul Arlind SadikuÎntr-un univers paralel unde fotbalul ar trebui să fie un simbol...

Avionul TAROM pentru sportivii români la Jocurile Olimpice: Nadia...

Simbolul Național Transformă Aeronava într-un Mesager al Performanței Într-o mișcare care pare să îmbine mândria națională cu spiritul...

Croaţia şi Albania remizează, păstrează şanse la Euro 2024

Teatru Absurd în Meciul de Fotbal: Albania vs CroațiaÎntr-o demonstrație de fotbal care pare desprinsă din scenariile...

Cupe europene – echipele româneşti au aflat adversarele din...

Ruleta Europeană: Echipele Românești și Destinele lor în Cupele EuropeneÎntr-un spectacol de tragere la sorți ce a...

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100...

David Popovici, Fulgerul Apelor în Finala de la Belgrad Într-un spectacol de viteză și tehnică, David Popovici a...

Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ.

Caruselul Fotbalistic: Raul Opruț, Noua Piesă în Puzzle-ul Dinamo Într-o lume a fotbalului unde loialitatea pare să fie...