vineri
iunie, 21

Vreau Seaca de Câmp să devină o localitate modernă adapată oamenilor.

Featured in:

Candidatul PSD, Constantin Mădălin Mihai „Vreau ca Seaca de Câmp să devină o localitate modernă, adaptată nevoilor reale ale oamenilor”

Candidatul PSD, Constantin Mădălin Mihai, este un antreprenor ambițios, care a demonstrat că se poate construi o afacere de succes în mediul rural. Om al locului, chiar din Seaca de Câmp, știe exact care sunt prioritățile din comunitate și se înscrie în cursa pentru primărie cu un plan concret

Pentru o comună aflată aproape de malurile generoase ale Dunării, Seaca de Câmp încă are lipsuri mari în ceea ce privește adaptarea la necesitățile actuale. Drumurile au nevoie de asfaltare rapidă, întreaga comună trebuie să înceapă cadastrarea generală, iar candidatul Constantin Mădălin Mihai a gândit și un plan de atac pentru fermieri, domeniul sanitar, de mediu, siguranța publică ori amenajarea comunei. Doar identificând problemele reale se pot găsi soluții care să fie puse în aplicare, în interesul cetățenilor, consideră candidatul.

Un drum făcut la pas prin Seaca de Câmp poate descrie mai bine realitatea decât orice poveste, promisiune sau fotografie. Infrastructura rutieră are nevoie de o intervenție urgentă, modernizarea drumurilor nereușindu-se nici până acum, decât pe o singură arteră, cea principală.

„Sunt de părere că locuim cu toții în Seaca de Câmp, ceea ce înseamnă că toți cetățenii merită să aibă condiții normale de trai, iar felul în care circulăm în comuna noastră spune multe despre noi. În plus, o investiție în drumuri înseamnă și acces mai facil pentru investitori ori pentru cei care ne tranzitează localitatea. Vreau ca Seaca de Câmp să devină o localitate modernă, adaptată nevoilor reale ale oamenilor”, a explicat candidatul PSD pentru Primăria Seaca de Câmp, Constantin Mădălin Mihai. Acesta își dorește pentru comună, pe lângă asfaltarea completă a drumurilor principale, și pietruirea drumurilor secundare.

Un alt subiect sensibil este și alimentarea cu apă curentă în toată comuna, un lucru mai mult decât necesar în anul 2024.

„Oamenii au nevoie de apă de când lumea și pământul și iată că, în anul 2024, noi nu avem apă curentă în toată comuna noastră, lucru incredibil de auzit în aceste vremuri. Planul meu este să accesăm fonduri pentru aceste lucrări și nu numai: vreau să reabilităm fântânile, pentru că ele încă sunt folosite, așa cum au fost, din moși-strămoși, într-o localitate care datează de la 1903. Vreau să ne respectăm istoria și să pășim spre modernitate cu o gândire practică, ce ne va ajuta să ne dezvoltăm așa cum trebuie”, a mai spus Constantin Mădălin Mihai. Totodată, acesta vrea să acceseze fonduri pentru realizarea de șanțuri betonate, pentru a asigura accesul la gospodării, dar și pentru a colecta corespunzător apele pluviale.

Fermierii au nevoie de un centru de colectare a laptelui

Principala ocupație a oamenilor din Seaca de Câmp este agricultura, iar fermieri există și ei destui. Candidatul PSD, care locuiește în comună și cunoaște foarte bine lipsurile acesteia, vrea să înființeze un centru de colectare a laptelui, astfel încât fermierii să-și poată strânge la un loc materia primă, să o valorifice și să nu o mai irosească.

„Într-o eră în care se pune accentul pe producția bio, naturală, cei care s-au ocupat de comuna noastră nu s-au gândit să pună în practică un plan destul de simplu: înființarea unui centru de colectare a laptelui! Știm cu toții că, atunci când suntem uniți, suntem mai puternici, iar acest principiu se aplică și în acest caz. Dacă reușim să strângem la un loc toți fermierii care să-și unească producția de lapte, o putem valorifica la un preț corect către fabricile care sunt din ce în ce mai interesate să cumpere, având în vedere hrana animalelor, solul și aerul de aici. Putem reuși să facem asta și să realizăm venituri, atât ca administrație, dar mai ales ca cetățeni”, a declarat candidatul PSD.

CUM M-AM IMPLICAT ÎN COMUNITATE

Am vrut mereu să creez ceva durabil pentru comuna mea natală și pentru zona în care am crescut și m-am dezvoltat. În urmă cu peste zece ani, am înființat o firmă ce are ca domeniu de activitate fabricarea de mobilă și mi-am dorit să construiesc în jurul ei o echipă de oameni din Seaca de Câmp, fiind conștient că și concetățenii mei vor să muncească, la fel ca oricine altcineva. Iar de locuri de muncă este nevoie mereu!

Am reușit acest lucru, iar în clipa de față, 99% dintre angajații societății sunt persoane din Seaca de Câmp. De asemenea, am accesat două proiecte pe fonduri europene prin care am investit în dezvoltarea afacerii, iar acum ne bucurăm de ceea ce este mai mult decât o simplă firmă. Este un proiect de suflet, făcut din suflet, atât pentru oamenii din Seaca de Câmp, cât și pentru cei care ne-au devenit clienți mulțumiți.

Totodată, fiind pasionat de fotbal și înțelegând că implicarea într-un sport poate uni și mai mult o comunitate, în anul 2023 am înființat echipa de fotbal ACS Viitorul Seaca de Câmp, care, în acest moment, activează în Liga a V-a a județului Dolj. Cu o mentalitate de învingători și cu o pregătire atentă, am încredere că băieții vor urca din ce în ce mai sus în clasament și că ne vor face mândri pe toți cei din comuna noastră.

CE ÎMI PROPUN

Asfaltarea completă a drumurilor din cele două sate și pietruirea drumurilor secundare

Reabilitarea fântânilor și alimentarea cu apă curentă în toată comuna

Realizarea de șanțuri betonate pentru acces la proprietăți și pentru evacuarea apelor pluviale

Înființarea Poliției Locale și reînființarea centrului medical de permanență

Înființarea unui centru de colectare a laptelui

Realizarea cadastrării generale

Reabilitarea terenului de sport și construirea unei săli de sport

Locuri de joacă pentru copii în Seaca de Câmp și Piscu Nou

Modernizarea aleilor din cimitire și asigurarea iluminatului public din incintă

Amenajarea unei platforme de gunoi și îngrijirea pomilor și a spațiilor verzi

Constantin Mădălin Mihai, candidatul PSD pentru Primăria Seaca de Câmp: „Pentru ca o comunitate să funcționeze, oamenii care fac parte din ea trebuie să fie sănătoși și în siguranță. Una dintre cele mai mari dorințe ale mele este să reînființăm centrul medical de permanență din Seaca de Câmp și, astfel, oamenii să nu mai fie nevoiți să parcurgă distanțe mari pentru a-și rezolva problemele de sănătate. De asemenea, vreau, alături de echipa mea, să înființăm instituția Poliției Locale la nivelul comunei. În acest mod, descurajăm potențialele infracțiuni și putem acționa mai repede în cazul în care ele se petrec.“

Comandat de PSD Dolj, executat de CIA RAM PRESS SRL-D, CUI mandatar financiar 21240002.

Sursa: https://stiricraiova.ro/2024/05/22/vreau-ca-seaca-de-camp-sa-devina-o-localitate-moderna-adaptata-nevoilor-reale-ale-oamenilor/

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Pediatria Spitalului Filantropia a fost dotată cu 25 de...

Caritate sau Strategie de Marketing? Analiza Donației Fundației Ronald McDonaldÎntr-o lume ideală, spitalele ar trebui să fie...

Euro 2024: Belgia vs. România arbitrată de arbitrul finalei...

Scena Europeană: Un Arbitraj de Anvergură la Euro 2024Când vorbim despre fotbal, nu doar jucătorii sunt în...

Parada fanilor la Köln – Suporterii români vor scanda...

Parada Fanilor la Köln: O Manifestare de Unitate și Pasiune Unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru suporterii...

Ghidul suporterului român în Köln pentru meciul România-Belgia Euro...

Un Ghid Satiric pentru Suporterii Români la KölnAh, Köln, orașul unde Domul strălucește mai puternic decât speranțele...

Spania versus Italia la Euro, meciul zilei. Anglia vrea...

Teatrul Absurdului în Fotbal: Italia vs Spania și Alte Povești EuropeneÎntr-un univers paralel unde fotbalul este mai...

István Kovács arbitrează primul meci la Euro 2024.

István Kovács, Debut la Euro 2024 Într-o atmosferă încărcată de așteptări și emoții, arbitrul român István Kovács se...