miercuri
iunie, 19

Biletele pentru amicalele naţionalei de fotbal cu Bulgaria şi Liechtenstein sunt acum disponibile. Iată preţurile.

Featured in:

Se anunță punerea în vânzare a biletelor pentru ultimele două meciuri amicale ale naționalei de fotbal a României, înaintea participării sale la Campionatul European din Germania. Întâlnirile cu Bulgaria și Liechtenstein, ambele programate să se desfășoare pe stadionul Steaua din București, reprezintă o oportunitate crucială de a evalua și finisa strategiile echipei naționale. Astfel, pe 4 iunie va avea loc meciul România – Bulgaria, iar pe 7 iunie, confruntarea România – Liechtenstein, ambele partide începând cu ora 21:30.

Vânzarea biletelor va începe online vineri, de la ora 12:00, pe platformele bilete.frf.ro și bilete.ro, precum și prin aplicația mobilă Fan Arena by FRF, accesibilă în App Store și Google Play. Acest demers reprezintă nu doar o oportunitate de afaceri pentru Federația Română de Fotbal dar și o manifestare a responsabilității sociale, oferind acces gratuit în sectoarele Family Zone pentru copiii sub 14 ani, o politică inclusivă destinată să încurajeze participarea familială și să susțină spiritul sportiv.

Preţurile biletelor reflectă diversitatea ofertei: 35 de lei pentru accesul la peluze, 60 de lei pentru tribune și 400 de lei pentru zona VIP, punând în balanță accesibilitatea cu exclusivitatea. Politica de bilete gratuite pentru copiii sub 14 ani, care trebuie să fie înregistrati în platforma de ticketing, subliniază importanța accesului tinerilor la evenimente sportive de calibru, promovând astfel principii educaționale și de dezvoltare personală prin sport.

Fiecare comandă poate include până la 5 bilete, cu livrare în format digital, demonstrând un angajament față de eficiență și sustenabilitate. Este esențial să remarcăm însă, că orice inițiativă de acest gen trebuie să navigheze cu atenție între cerințele de rentabilitate și respectarea principiilor etice și legale, cum ar fi protecția consumatorului și accesul egal la evenimente publice.

Astfel, punerea în vânzare a biletelor pentru meciurile amicale ale naționalei României devine un punct de întâlnire între pasiunea pentru fotbal, responsabilitatea socială și imperativul respectării legislației în vigoare. Inițiative de acest fel reflectă o viziune holistică asupra rolului sportului în societate, punând în lumină nu doar spectacolul sportiv ci și valorile pe care le promovează.

Sursa: Mediafax

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Un jurnalist kosovar îşi pierde acreditarea la Euro 2024.

Teatrul Absurdului în Fotbal: Cazul Arlind SadikuÎntr-un univers paralel unde fotbalul ar trebui să fie un simbol...

Avionul TAROM pentru sportivii români la Jocurile Olimpice: Nadia...

Simbolul Național Transformă Aeronava într-un Mesager al Performanței Într-o mișcare care pare să îmbine mândria națională cu spiritul...

Croaţia şi Albania remizează, păstrează şanse la Euro 2024

Teatru Absurd în Meciul de Fotbal: Albania vs CroațiaÎntr-o demonstrație de fotbal care pare desprinsă din scenariile...

Cupe europene – echipele româneşti au aflat adversarele din...

Ruleta Europeană: Echipele Românești și Destinele lor în Cupele EuropeneÎntr-un spectacol de tragere la sorți ce a...

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100...

David Popovici, Fulgerul Apelor în Finala de la Belgrad Într-un spectacol de viteză și tehnică, David Popovici a...

Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ.

Caruselul Fotbalistic: Raul Opruț, Noua Piesă în Puzzle-ul Dinamo Într-o lume a fotbalului unde loialitatea pare să fie...