joi
iunie, 20

S-a deschis Biroul Regional Craiova al Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria-România

Featured in:

Deschiderea celui de-al doilea birou din România al Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria – România (BCCBR) la Craiova marchează un moment semnificativ în consolidarea colaborării economice și comerciale între România și Bulgaria. Această inițiativă subliniază angajamentul ambelor națiuni în sprijinirea și dezvoltarea relațiilor transfrontaliere, printr-un cadru organizatoric care promovează direct interesele afacerilor locale într-un context bilateral.

Acest nou punct de contact, alături de celelalte birouri existente în Sofia și Silistra pe teritoriul Bulgariei, și în București, pe teritoriul României, demonstrează capacitatea și voința BCCBR de a acționa ca un mediu fertil pentru schimburile economice. Alegearea Craiovei, o zonă cu o creștere economică rapidă, subliniază recunoașterea potențialului regional și dorința de a aduce investiții și oportunități de afaceri în această zonă.

Direcția strategică îmbrățișată de BCCBR, prin deschiderea acestui nou birou și numirea unui director cu o profundă cunoaștere a mediului local – Anca Ochianu –, evidențiază un efort conștient de a oferi suport personalizat și eficient comunității de afaceri, având ca obiectiv principal atragerea de investiții și consolidarea legăturilor economice.

Reușita acestui demers va fi, fără îndoială, catalizatorul unei noi ere de colaborare economică între România și Bulgaria, având potențialul de a stimula nu numai creșterea economică regională, ci și de a construi un model de cooperare și dezvoltare comună între țările Uniunii Europene.

Sursa: [stiricraiova.ro](https://stiricraiova.ro/2024/05/13/s-a-deschis-biroul-regional-craiova-al-camerei-de-comert-bilaterale-bulgaria-romania-coordonat-de-anca-ochianu/)

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Un jurnalist kosovar îşi pierde acreditarea la Euro 2024.

Teatrul Absurdului în Fotbal: Cazul Arlind SadikuÎntr-un univers paralel unde fotbalul ar trebui să fie un simbol...

Avionul TAROM pentru sportivii români la Jocurile Olimpice: Nadia...

Simbolul Național Transformă Aeronava într-un Mesager al Performanței Într-o mișcare care pare să îmbine mândria națională cu spiritul...

Croaţia şi Albania remizează, păstrează şanse la Euro 2024

Teatru Absurd în Meciul de Fotbal: Albania vs CroațiaÎntr-o demonstrație de fotbal care pare desprinsă din scenariile...

Cupe europene – echipele româneşti au aflat adversarele din...

Ruleta Europeană: Echipele Românești și Destinele lor în Cupele EuropeneÎntr-un spectacol de tragere la sorți ce a...

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100...

David Popovici, Fulgerul Apelor în Finala de la Belgrad Într-un spectacol de viteză și tehnică, David Popovici a...

Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ.

Caruselul Fotbalistic: Raul Opruț, Noua Piesă în Puzzle-ul Dinamo Într-o lume a fotbalului unde loialitatea pare să fie...