vineri
iunie, 21

Este oficial! Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky au semnat pentru sezonul 2024!

Featured in:

Într-o mișcare strategică menită să redefinească și să extindă orizonturile kickboxingului românesc pe scena internațională, Dynamite Fighting Show (DFS), cea mai proeminentă organizație de lupte din România, inițiată de notoriul Cătălin Moroșanu, își unește forțele cu Warrior Code, platforma online fondată de legenda kickboxingului, Remy Bonjasky. Acest parteneriat media strategic deschide noi perspective pentru promovarea și extinderea sportului de contact din România, vizând atingerea unei audiențe globale, cu un accent particular pe piața din Olanda.

Remy Bonjasky, prin intermediul platformei sale, Warrior Code, se angajează să devină partenerul media oficial în Olanda pentru toate evenimentele Dynamite Fighting Show, punctând un moment crucial în evoluția acestei organizații. Prima manifestare a acestei colaborări se va materializa în transmisiunea în direct, în sistem pay per view, a evenimentului Dynamite Fighting Show 23, ce va avea loc pe 7 iunie, la Bistrița. Aceasta reprezintă o premieră pentru Warrior Code, marcându-i debutul în transmisiunile de evenimente live.

La rândul său, Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show, exprimă un entuziasm debordant față de acest parteneriat, subliniind importanța acestuia în expansiunea organizației și în oferirea de experiențe memorabile fanilor. Acest angajament reciproc este văzut ca o promisiune către fani, oferindu-le nu doar lupte spectaculoase, ci și o perspectivă amplă asupra întregii experiențe asociate cu evenimentele DFS.

În contextul acestei colaborări, Remy Bonjasky se afirmă nu doar ca un susținător al inițiativei, ci și ca un promotor activ al acesteia, reflectând angajamentul său de a contribui la evoluția și la succesul Dynamite Fighting Show. Prezența sa la evenimentele organizate în România și angajamentul față de această colaborare reiterează determinarea și pasiunea partenerilor de a duce kickboxingul românesc la un nou nivel de recunoaștere și apreciere internațională.

Mai mult, Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show, accentuează dorința de a prezenta nu doar competițiile, ci întreaga experiență a evenimentelor DFS, generând o imersiune totală pentru spectatorii globali. Prin intermediul acestui parteneriat, Dynamite Fighting Show urmărește nu doar să se impună ca lider în domeniul luptelor, ci și să creeze un legământ profund cu fanii săi, oferindu-le o experiență complexă și de neuitat.

Sursa: [vizitați Mediafax](https://www.mediafax.ro/sport/este-oficial-catalin-morosanu-si-remy-bonjasky-au-semnat-acordul-pentru-sezonul-2024-22371872)

Find us on

Latest articles

- Advertisement - spot_imgspot_img

Related articles

Pediatria Spitalului Filantropia a fost dotată cu 25 de...

Caritate sau Strategie de Marketing? Analiza Donației Fundației Ronald McDonaldÎntr-o lume ideală, spitalele ar trebui să fie...

Euro 2024: Belgia vs. România arbitrată de arbitrul finalei...

Scena Europeană: Un Arbitraj de Anvergură la Euro 2024Când vorbim despre fotbal, nu doar jucătorii sunt în...

Parada fanilor la Köln – Suporterii români vor scanda...

Parada Fanilor la Köln: O Manifestare de Unitate și Pasiune Unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru suporterii...

Ghidul suporterului român în Köln pentru meciul România-Belgia Euro...

Un Ghid Satiric pentru Suporterii Români la KölnAh, Köln, orașul unde Domul strălucește mai puternic decât speranțele...

Spania versus Italia la Euro, meciul zilei. Anglia vrea...

Teatrul Absurdului în Fotbal: Italia vs Spania și Alte Povești EuropeneÎntr-un univers paralel unde fotbalul este mai...

István Kovács arbitrează primul meci la Euro 2024.

István Kovács, Debut la Euro 2024 Într-o atmosferă încărcată de așteptări și emoții, arbitrul român István Kovács se...