VIDEO / Trafic întrerupt mai bine de o oră pe DN 7. Un TIR a rămas blocat, între parapeţi, pe Dealul Negru

Traficul între Vâlcea şi Argeş, pe DN 7 / E 81, a fost blocat, vineri, 25 septembrie, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, din cauza unui şofer de TIR care nu s-a încadrat corect într-o curbă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea incidentul s-a petrecut la km 163 + 550 m, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în jurul orelor prânzului. Este vorba despre un „camion agabaritic blocat între separatoare”.

Şoferul, de naţionalitate turcă, nu s-a încadrat corect în curbă şi a rămas cu transportul agabaritic înţepenit între parapeţii aflaţi de o parte şi de alta a drumului.
La faţa locului au fost trimise să ia măsuri două echipaje de Poliţie Rutieră, traficul derulându-se o perioadă dirijat, pe un singur sens de mers, cu două benzi. Apoi, când un trailer pentru TIR-uri a fost trimis să ajute la mutarea cisternei, traficul s-a blocat total, mai bine de o oră, între Argeş şi Vâlcea, pe DN 7 / E 81.
Acesta este motivul pentru care vineri, 25 septembrie, în jurul prânzului s-a circulat cu greutate, pe ambele sensuri, pe Dealul Negru, perioadă în care au existat cozi kilometrice de maşini.

Sursa: adevarul.ro

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *