Bărbat reținut de polițiști, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal

Ieri, 6 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au reținut pentru pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cerăt, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal  şi rele tratamente aplicate minorului.

În ziua de 06 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca s-au deplasat la domiciliul unui bărbat din comuna Cerăt, pentru a acorda sprijin unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Dolj, în vederea efectuării unei anchete sociale.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, însă polițiștii au constatat faptul că, cele 3 fiice minore ale acestuia, de 3, 4 și 6 ani, erau lăsate nesupravegheate, închise în locuință.

Ulterior cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza comunei Cerăt și condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi rele tratamente aplicate minorului, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *