FC Universitatea Craiova câștigă la scor meciul cu Viitorul Pandurii și devine noul lider al Ligii 2

Meciurile din acest sezon în care joacă FC Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu se dovedesc spectaculoase din punct de vedere al numărului de goluri marcate. S-a întâmplat și astăzi, la Târgu Jiu, când cele două formații au avut jocul direct, iar scorul a fostul 4-2 pentru trupa lui Nicolo Napoli. Cu această victorie, juveții au egalat Rapid la puncte și au urcat pe primul loc în Liga 2 datorită golaverajului.

Șapte goluri marcaseră atât Viitorul Pandurii, cât și FC Universitatea Craiova în precedentele lor trei meciuri, iar 6 la 3 era raportul celor primite. Și la a patra lor prezență în acest sezon au avut chef să înscrie multe goluri.

A fost 1-1 după doar 15 minute. Valentin Munteanu (9) a înscris pentru oaspeți, în timp ce Vlad Șerbănescu (15) a punctat pentru gazde. Iar ocaziile au continuat să curgă în special la poarta lui Bogdan Moga. Chiar în minutul prelungirilor primei reprize s-a și frunctificat una dintre ele, de această dată din ”capul” lui Claudiu Bălan (45+1).

La 1-1, Paraschiv a lovit bara cu o lovitură de cap din 7 metri.

Dublă pentru Alex Raicea, abia intrat pe teren

Și în partea secundă s-au marcat to trei goluri. Abia intrat pe teren de un minut, Alex Raicea (62) a punctat la prima atingere, după o nouă fază în care apărarea gândită de Flavius Stoican a fost ușor depășită. Însă nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos și au mai înscris o dată, pe un contraatac, prin Vlad Șerbănescu (69). Totuși, craiovenii și-au păstrat echilibrul și au mai făcut odată șah-mat echipa adversă și au punctat încă o dată prin Alex Raicea (80) pentru un final liniștit.

Craiova depășește Rapid la golaveraj și urcă pe locul 1 în Liga 2

S-a terminat 4-2 pentru FC Universitatea Craiova, care ajunge la 10 puncte acumulate în patru meciuri, la fel ca Rapid, însă devanzează echipa giuleșteană la golaveraj, 11-5 față de 9-3 și urcă pe locul 1 al Ligii 1. Viitorul Pandurii rămâne cu 6 puncte și se menține pe poziția a 9-a.

În etapa următoare, a 5-a, FC Universitatea Craiova joacă tocmai marți, 29 septembrie, de la ora 19:00, la Severin, cu CSM Slatina.

Sursa: prosport.ro

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *