VIDEO / FC Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Dunărea Călărași, cu gol marcat la ultima fază

FC Universitatea Craiova a marcat din nou la ultima fază a unui meci, precum în remiza din deplasarea de la Miercurea Ciuc, însă de această dată o obținut o victorie. Cu 2-1 s-au impus oltenii în fața echipei Dunărea Călărași, trupă care înaintea desfășurării etapei a 3-a era liderul Ligii 2, cu punctaj maxim după două meciuri.

Călin Cristea a deschis scorul pentru Craiova dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. Mingea a lovit și bara la faza petrecută în minutul 34. În partea secundă, oltenii își puteau majora diferența pe tabelă, însă portarul Krell a apărat lovitura de pedeapsă executată de Marian Anghelina (52). Ciolacu a fost faultat în careu de Bud.

Pe final, Dunărea a reușit să egaleze prin nou-intrarul Marius Fotescu, în minutul 78, pentru ca Claudiu Bălan să înscrie golul decisiv în minutul 90+4 dintr-o pasă primită de la Raicea, jucător cu care a intrat în același timp pe teren în minutul 59.

Cu 7 puncte acumulate în total după trei etape, U Craiova 1948 SA urcă pe locul 2 în Liga 2 într-un clasament intermediar, în timp ce Dunărea Călărași mai pică o poziție, pe 3, cu 6 puncte.

Etapa viitoare, Craiova joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 12:30, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Sursa: prosport.ro / FCU 1948

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *