VIDEO / FC Universitatea Craiova a luat pe sus Ripensia și a câștigat fără probleme restanța din prima etapă

FC Universitatea Craiova a câștigat fără probleme meciul restanță cu Ripensia, din prima etapă a noului sezon al Ligii 2. Oltenii s-au impus cu 4-1, după ce la pauză au condus cu 3-0, iar în ultimele minute au evoluat în inferioritate numerică.

Dragoș Albu (15 – șut de la 20 de metri direct la vinclu, cu transversala ștearsă), Călin Cristea (21 – gol din lovitură liberă de la 23 de metri, cu bara din dreapta ștearsă) și Andrei Ciolacu (38 – șut puternic de la 25 de metri) s-au întrecut în reușite frumoase la poarta tânărului Ștefan Dobre.

Timișorenii au schimbat de trei ori la pauză, însă nici în partea secundă nu au început mai bine. Andrei Ciolacu (62) a mai punctat o dată după o fază în care Zimța putea trage, dar a preferat o pasă. Oltenii au redus viteza, iar Tudor Călin (82) a înscris dintr-un penalty scos de Vlad Tudorache în fața lui Marian Anghelina, fază la a primit galben Diakite! Abdelaye Diakite avea să fie eliminat mai apoi, în minutul 85, după ce l-a faultat din postura de ultim apărător pe Alexandru Popovici și a primit doar galben, al doilea din acest meci.

Cu patru puncte după două meciuri, U Craiova 1948 SA urcă pe locul 4, cu un golaveraj mai bun decât Concordia Chiajna, FK Csikszereda și ASU Poli. Ripensia nu are niciun punct după un meci și e pe locul 19, la egalitate cu alte cinci cluburi.

În etapa următoare, FC Universitatea Craiova joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18:00, cu Dunărea Călărași, iar Ripensia merge la Ploiești, pentru jocul de marți, 15 septembrie, de la ora 19:30, cu Petrolul.


Meciul restant FC Universitatea Craiova – Ripensia Timișoara, contând pentru prima etapă a noului sezon al Ligii 2, are loc astăzi seară, de la ora 19:30, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Jocul, programat inițial pentru ziua de 29 august, nu a mai avut loc la data respectivă din cauza celor șase cazuri de COVID-19 depistate la echipa olteană, trei dintre jucători fiind portarii pe care Nicolo Napoli îi avea în lot la acel moment.

Sursa: prosport.ro / FCU 1948

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *