VIDEO / FC Universitatea Craiova obține doar un punct cu ACS Fotbal Comuna Recea, într-un meci cu 6 goluri

După ce a învins Rapidul în etapa trecută, Fotbal Comuna Recea nu a pierdut pe teren propriu nici cu FC Universitatea Craiova. Maramureșenii au fost conduși, au preluat conducerea, însă au remizat cu oltenii la scorul de 3-3. Cu punctul obținut în etapa a 6-a, trupa lui Nicolo Napoli revine pe primul loc în Liga 2, după pe ieri seară fusese egalată de Rapid și devansată la golaveraj.

FC Universitatea Craiova a dominat startul meciului de la Recea și a baneficiat din nou de un penalty. Claudiu Bălan l-a obținut și tot el l-a transformat în minutul 26. Ulterior, după acest gol, oltenii s-a retras, iar Recea a profitat și a marcat în prelungirile primei reprize prin Marius Coman (45+3), tot dintr-o fază fixă, un corner și o reluare cu capul din 3 metri. Maramureșenii au solicitat penalty în minutul 43, iar oltenii au înscris în minutul 45 prin Gugu, însă reușita sa pare să fi fost anulată incorect pentru offside sau henț.

Partea secundă a început cu un nou gol, tot al celor de la Recea, care au preluat conducerea prin reușita lui Arsene Luboya (49), după ce a rămas singur cu Popa. Craiova a revenit însă rapid în meci, cu o super-execuție a lui Marian Anghelina (58) direct în vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri. Valentin Munteanu (66) a rămas și el singur cu Bota și l-a învins, însă după doar trei minute Recea a egalat din nou. Romario Rus (69) a înscris după o fază ca în curtea școlii.

Finalul a fost presărat cu gafe și ratări mari, însă nimeni n-a mai reușit să înscrie. S-a terminat 3-3, iar FC Universitatea Craiova a revenit pe locul 1, cu 14 puncte, unul mai mult decât Rapid, pe care o va întâlni în etapa următoare. Recea a ajuns la 4 puncte strânse în șase etape și a urcat pe poziția a 18-a. Runda următoare va sta.

Sursa: prosport.ro / digisport.ro / telekomsport.ro

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *