29/12/2019

Bărbatul din Grădinile bătut de un şofer în Craiova a murit la spital

Grigore Popescu, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din comuna olteană Grădinile, care a fost bătut, în urmă cu o săptămână, de un tânăr din Craiova, care a susţinut că olteanul l-a incomodat în trafic, a încetat din viaţă, la spital.

Bărbatul de 41 de ani era din Olt, este

absolvent al Liceului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, şi decâţiva ani este stabilit în Italia împreună cu familia sa.
Pe 20 decembrie a ajuns, împreună cu soţia şi copilul, la Craiova, la rude, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Potrivit Poliţiei Dolj, citată de Mediafax, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, bărbatul a băut şi a mers pe mijlocul drumului, pe o stradă din Craiova. Gestul său l-a deranjat pe unul dintre şoferi, care s-a dat jos din maşină şi l-a luat la bătaie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, spune că şoferul l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori, pe bărbatul de 41 de ani, după care a plecat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, bărbatul a primit mai multe lovituri în zona capului şi a ajuns în stare gravă la spital.

Bărbatul a fost internat la Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie, având mai multe traumatisme. A doua zi, în Ajunul Crăciunului, acesta a fost dus, cu elicopterul SMURD, la un spital din Bucureşti. Potrivit unor surse din familie, bărbatul a murit sâmbătă, la spital.

Şoferul care-l bătuse a fost identificat la scurt timp de poliţiştii din Craiova şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *