25/12/2019

O femeie din Craiova a murit după ce a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Inspectoratul de Politie Judeteana Dolj a demarat, luni 3 Aprilie 2017, la Craiova, o actiune de informare a conducatorilor auto, pe teme de siguranta rutiera, in principal privind acordare de prim ajutor si folosirea numarului de urgenta 112. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

O femeie în vârstă de 52 de ani, din Craiova, a murit marți dimineață după ce a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni, accidentul rutier având loc în Bănie.

Potrivit IPJ Dolj, marţi dimineaţa, la volanul

mașinii se afla un tânăr de 21 de ani, din Craiova. La o trecere de pietoni din zona Spitalului Filantropia, acesta nu a dat prioritate unei femei care traversa strada regulamentar, lovind-o în plin.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.40, un tânăr de 21 de ani, din Craiova, conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Titulescu, direcţia către centru, iar la trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Amaradia nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 52 de ani, din Craiova, care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii de 52 de ani”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Tânărul este cercetat pentru pentru ucidere din culpă, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Sursa: reporter24.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *