21/12/2019

VIDEO / Ce a făcut un şofer din Craiova după ce s-a răsturnat cu maşina şi a fost azvârlit pe carosabil

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii pe Bulevardul Râului. Un autoturism în care se aflau 3 oameni s-a răsturnat din cauza vitezei excesive. Ce a urmat pare desprins dintr-un film.

Bulevardul Râului este o zonă din Craiova unde se circulă cu viteza mare, mai ales după miezul nopţii. Aşa s-a întâmplat şi luni, 16 decembrie, în jurul orei 00,53, când şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori cu maşina.

Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere din zonă, iar imaginile şocante au ajuns pe grupul Oltenia Info Trafic Tube.

În filmuleţul făcut public se vede cum lângă maşina care se răstoarnă apare un om căzut la pământ. În câteva secunde acesta se ridică, se învârte ameţit, îşi ia unul dintre adidaşii care-i zburase din picior şi pleacă ţinând mâna la piept.

Internauţii au întrebat cine-i cel care apare în imagini, iar explicaţiile au venit chiar de la cel care a postat pe facebook filmuleţul: “era şoferul, în maşină erau trei oameni, toţi sunt teferi”, a scris pe pagina sa  Bebeto Bbt.

Incidentul nu a fost raportat la poliţie.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *