22/09/2019

ȘTIINȚA revine pe Oblemenco! PSD are ordin să stea acasă sau să-și caute de muncă în altă parte!

Meciul anului în Craiova se va desfășura marți, 24 septembrie 2019, dată la care Universitatea Craiova revine pe Stadionul Ion Oblemenco pentru un meci de cupă împotriva echipei Unversitatea Cluj. Euforia manifestată de fanii Universității

Craiova se dorește a fi stopată de partidul PSD.

În acest context mai mulți directori de instituții publice și mai mulți primari au decis să sugereze sau chiar să interzică angajaților prezența pe Stadionul Ion Oblemenco. „Lucrez la Regia de Apă, a venit directorul. Ne-a amenințat că dacă-l prinde pe unu’ la stadion, a doua zi să-și caute de muncă” spune un craiovean nemulțumit de acest tratament.

Compania de Apă Oltenia este o societate fondată de orașele Craiova, Filiași, Segarcea, Bechet și Calafat, comunele Dăbuleni, Breasta, Băilești și Călărași împreună cu Județul Dolj.

Un alt cetățean care are carnet de partid susține că ar fi primit ordin de la PSD să nu meargă nimeni la meciul dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. „Am primit ordin de la partid, de la PSD să nu mergem marți la meci, la echipa lui Mititelu” susține omul.

Oficial partidul susține echipa fondată de Mihai Rotaru, dar membrii simpli nu pot să-și reprime iubirea pentru Universitatea. Ei vor să vadă meciul anului la Craiova.

Informatii despre procurarea biletelor:

Copiii cu vârsta maximă de 14 ani (inclusiv) vor beneficia de acces gratuit la meciul de marți din Cupa României, dintre FC Universitatea Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj 1919, sub condiția să fie însoțiți de un adult posesor de bilet. În aceste condiții, accesul nu este posibil la Tribuna 0 / VIP și Peluza Nord.

Totodată, persoanele cu dizabilități beneficiază de bilet gratuit, numai pe locurile speciale de la tribuna a II-a, obținut de la magazinul oficial al clubului din strada Sf. Dumitru, nr. 1, în baza actelor doveditoare, începând de duminică, 22 septembrie. Fiecare pesoană cu dizabilități trebuie să aibă un însoțitor, posesor de bilet.

Biletele pentru meciul din cadrul Șaisprezecimilor Cupei României, disputat în data de 24.09.2019,ora 21.30 intre Universitatea Craiova 1948 si U Cluj 1919 se pot achiziționa in ziua meciului și de la ghișeele special amenajate din cadrul Sălii Polivalente între orele 12:30-21:30.

Precizare

Ca urmare a sesizărilor făcute de către suporterii echipei noastre, în ceea ce privește achiziția biletelor de la stațiile OMV din orașul Craiova, am constatat următoarele:

– toate cele 4 stații OMV din orașul Craiova au rămas fără hârtie de printat bilete, la 3 dintre ele s-a făcut comandă de hârtie și în momentul de față se găsesc bilete.

– singura stație unde nu s-a comandat hârtie și nu se găsesc bilete este cea din Lăpuș (lângă Electroputere Mall).

Vă reamintim că bilelete se găsesc în continuare pe platforma online,www.eventim.ro,rețeaua de benzinării OMV din toată țara,reprezentanțele Vodafone,rețeaua națională de librării Cărturești Humanitas si in magazinul oficial situat în strada Sfântu Dumitru,nr.1

Surse: craiova24.ro / fcuniversitatea.ro / lumeapolitica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *