27/07/2019

VIDEO / CRIMA din Caracal. Gheorghe Dincă, ARESTAT pentru trafic de minori şi viol

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi trafic de minori. Gheorghe Dincă, suspectul în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus, sâmbătă,

la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă. În faţa instanţei, mai multe persoane protestează. Între timp, scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost solicitaţi să intervină la un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul crimei, surse din cadrul Poliţiei declarând pentru MEDIAFAX că sunt căutate probe.

Poliţiştii fac noi cercetări în zona locuinţei bărbatului de 66 de ani din Caracal, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Anchetatorii scotocesc zona pentru a găsi noi indicii.

Zona în care locuieşte Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, este scotocită la această oră de poliţişti.

Anchetatorii caută printre resturile de fier vechi şi în tufişuri orice indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soţia suspectului şi doi copii ai acestuia au fost audiaţi la DIICOT.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a contestat, sâmbătă, măsura arestului preventiv. Curtea de Apel Craiova urmează să stabilească data la care contestaţia va fi judecată.

După ce magistraţii Tribunalului Dolj au decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, pricipalul suspect în cazul Alexandrei, acesta a depus contestaţie.

„A fost depusă contestaţie la măsura arestului preventiv. Contestaţia urmează să fie judecată de Curtea de Apel Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dana Nicu, purtător de cuvânt al Tribunalului Dolj.

După ce a fost luată măsura arestului preventiv, avocatul lui Gheorghe Dincă a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înţeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui”. Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaşte”.

 

 

 

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *