24/07/2019

Ultimele detalii despre Neagoe: i-au montat defibrilator, îl va purta toată viața! Ce interdicții are antrenorul

Eugen Neagoe (51 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale aseară. Acum, e în afara oricărui pericol după infarctul ventricular minor suferit duminică. I s-a montat un defibrilator pe care îl va purta tot restul vieții.

Eugen Neagoe a fost supus aseară unei intervenții de o oră pentru implantarea unui defibrilator, pe care îl va purta pentru tot restul vieții, conform jurnalistului Decebal Rădulescu. Informația a fost confirmată de Florin Prunea.

Defibrilatorul se montează în zona claviculei, subcutanat, iar din el pleacă două sonde care transmit șocuri electrice către inimă atunci când apar tulburări de ritm cardiac. 

Ce restricții va avea

Neagoe va avea o serie de restricții pe toată durata vieții.

De exemplu, telefonul său mobil nu va putea fi ținut la mai puțin de 15 centimetri de defibrilator pentru că undele pot interfera cu dispozitivul respectiv

Bateria defibrilatorului durează între 5 și 15 ani, iar când aceasta se va termina, va fi nevoie de o nouă intervenție.

Neagoe va fi nevoit să meargă la control o dată la șase luni.

„Am vorbit cu el. Era optimist, fericit. Se simte în regulă. Doctorii i-au recomandat să ia o pauză, iar apoi poate să-și urmeze meseria de antrenor fără probleme. Chiar așa i-au spus textual. Pauza va fi cât simte el nevoie, poate fi câteva zile, câteva săptămâni. Depinde de cum se va simți”, a spus unul dintre prietenii lui Neagoe pentru GSP.

Conform informațiilor GSP.ro, antrenorul urmează să fie externat azi, dacă nu se întâmplă nimic neprevăzut. 

Neagoe își va rezilia înțelegerea cu Dinamo cel mai probabil joi. Contractul va fi rupt de avocații săi, antrenorul nu va merge personal la negocierile cu clubul. Familia i-a cerut să renunțe la fotbal pentru o perioadă, dacă nu definitiv, iar „Geană” va sta departe de stres în următoarele luni.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *