24/07/2019

Tanti Lucreția si serverele CNAS

„Ziua 18 de avarie – update. M-au sunat băieții de la IT, de la CNAS, că au făcut rost de cheia de la camera serverelor. Și-au adus aminte că are o cheie și femeia de serviciu, tanti Lucreția, care lucrează seara, 18.00 – 22.00. Am pătruns așadar cu emoție în cameră, unde am fost loviți

 de un val masiv de căldură, estimez că erau cel puțin 50 de grade.

Am pornit repede climatizarea, după care am inspectat vizual rapid situația. Mi-au atras atenția câteva sute de cabluri de rețea care erau adunate într-un colț, iar tanti Lucreția ne-a zis că ea le scoate atunci când șterge praful „de pe cutiile” (switch-uri) „din dulapurile astea nenorocite” (rack-uri). Le-am montat repede la loc, după schemele din caietul adminului de rețea (absolvent de medicină veterinară la Spiru, nepot al directorului general, altfel băiat de comitet). N-a ieșit o chestie foarte estetică (vezi poza), dar rezultatul contează, nu imaginea.

Mâine continuăm cu serverele propriu-zise, să-mi țineți pumnii. Măcar am pornit aerul condiționat 🤟 Acum mergem la o bere în Centrul vechi.” a dezvaluit Adrian Dumbrava pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *