VIDEO / Cum au reuşit trei poliţişti să distrugă trei maşini de poliţie nou-nouţe. „A fost dispusă o anchetă administrativă“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au stabilit cum s-a produs, în oraşul Balş, accidentul care a implicat vineri, 14 iunie, trei autospeciale noi de poliţie.

Trei autospeciale de poliţie au fost serios avariate vineri, 14 iunie 2019, pe artera

principală care traversează oraşul Balş, din judeţul Olt. Maşinile conduse de poliţişti ar fi trebuit să ajungă la IPJ Mehedinţi, doar că în Balş, în trafic, trei s-au ciocnit.

„În timp ce se deplasau în coloană, pe fondurl nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale. Cinci autospeciale au fost ridicate din judeţul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Toate autospecialele au poliţe de răspundere civilă auto valabile. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ

Deşi mai mulţi participanţi la trafic au semnalat pe Facebook faptul că poliţiştii ar fi încercat să iasă din coloană folosind semnalele acustice şi luminoase (oraşul Balş fiind o localitate extrem de greu de traversat, cozile de maşini întinzându-se uneori pe kilometri întregi), poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au stabilit că cele trei autospeciale implicate în evenimentul rutier nu aveau semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, care este agent de poliţie în cadrul IPJ Mehedinţi, a fost sancţionat contravenţional.

Poliţiştii vor fi acum cercetaţi şi de către IPJ Mehedinţi. „Precizăm faptul că la nivelul inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost dispusă o cercetare administrativă cu privire la eveniment“, a mai transmis IPJ Olt.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker