FC Universitatea Craiova va fi antrenată de Eugen Trică

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Eugen Trică (42 de ani) va fi noul antrenor principal al echipei FC Universitatea Craiova. Conform Ediţie Specială, Mititelu s-a înţeles cu omul care a condus Sportul Snagov în returul acestui sezon, în Liga 2.

FC Universitatea Craiova a ratat promovarea în Liga 2 în acest sezon, în dauna celor de la FC Turris Oltul Turnu Măgurele. Conform sursei citate, Adrian Mititelu şi Marcel Puşcaş au căutat o perioadă bună un nou antrenor pentru sezonul viitor, iar în final s-au decis asupra lui Eugen Trică. Acesta ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare. Trică va rămâne la Sportul Snagov până la finalul sezonului.

Trică a visat să promoveze cu Sportul Snagov în Liga 1, dar problemele financiare de la clubul din Ilfov şi-au spus cuvântul. Echipa se află pe locul 5 în acest moment, cu 70 de puncte, la nouă de “U” Cluj, ocupanta poziţiei de baraj. În ultima etapă, clujenii se vor duela de la distanţă cu Petrolul Ploieşti, care se află la două puncte în spate şi care încă mai speră să prindă barajul pentru promovarea în Liga 1. La baraj, din Liga 1, va veni fie Hermannstadt, fie Dunărea Călăraşi. În ultima etapă, Petrolul înfruntă Academica Clinceni, care e deja promovată, iar “U” Cluj dă peste Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii s-au salvat matematic de la retrogradare, însă au emoţii cu privire la o eventuală depunctare.

În Seria 3, FC Universitatea Craiova 1948 a ocupat locul secund, cu 62 de puncte. Turris Oltul Turnu Măgurele a promovat, cu 74 de puncte.

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker