Gigi Becali, spune adevărul despre Lia Olguța Vasilescu: ‘Nu era legal ce a făcut’

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre patronul CS U Craiova și a afirmat că echipa craioveană a fost primită ilegal în Liga 2, la cererea lui Viorel Hrebenciuc.

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când

era la București.

Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: ‘Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui’. Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc ‘Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru’. Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a răspuns acuzelor de blat ale oltenilor amintind de meciul Craiova – Viitorul, scor 0-1, din mai 2017, când oltenii au jucat cu rezervele în fața viitoarei campioane: „Și acum Rotaru vine și face mizerii. Bagă juniorii în meciul cu Viitorul, ca să câștige Viitorul campionatul, și acum face reclamație cu privire la împrumutul către Astra. Reclamația Craiovei e tardivă. Banii au fost deja returnați la ora jocului cu Astra (n.r câștigat de FCSB cu 2-0)”.

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF. În iulie 2013, FRF a decis acordarea unui loc în Liga 2 orașului Craiova, loc ocupat de echipa CSU Craiova. La un an distanță, în 2014, FRF și LPF au modificat regulamentul, iar echipa a putut promova în Liga 1 chiar dacă nu avea 3 ani de la înființare, informează gsp.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker