Ce a păţit un bărbat însurat prins la amantă de fostul iubit al femeii. „Când am ieşit, maşina mea ardea ca o torţă“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Bărbatul era acasă la femeie când a auzit o bubuitură puternică. Iniţial, nu a dat importanţă zgomotului, dar apoi a auzit mai multe ţipete. A ieşit afară şi şi-a văzut maşina, un Audi Q7, în flăcări. Bărbatul îl bănuieşte acum pe fostul iubit al amantei.

Totul s-a întâmplat marţi dimineaţa, 5 februarie, în localitatea doljeană Tălpaş. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Melineşti, judeţul Dolj, fusese împreună cu noua parteneră într-un club din Craiova, iar spre dimineaţă a mers acasă la aceasta. La un moment dat, a auzit un zgomot puternic. “Când am ieşit afară, maşina mea pe care o parcasem în faţa casei ardea ca o torţă. În spate au aruncat cu ceva”, le-a spus bărbatul poliţiştilor.

Bărbatul a sunat imediat la 112. Focul a fost stins, iar poliţiştii au demarat imediat cercetările.

“În cauză a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Din primele date, se pare că ar fi vorba de fostul iubit al actualei partenere a persoanei vătămate”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Păgubitul este însurat şi are o fetiţă. După cele întâmplate, el le-a spus prietenilor că s-ar fi despărţit de soţie de câteva luni.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker