26/01/2019

Dupa 9 ani, FC Universitatea Craiova reia cantonamentul din Antalya

Universitatea Craiova se apropie de finalul primului stagiu de pregătire. Începând cu 27 ianuarie, jucătorii lui Nicolo Napoli se vor deplasa în Antalya, acolo unde, până pe 13 februarie vor efectua, în țară, cel de al doilea cantonament al iernii.
Universitatea Craiova reia cantonamentele in

Antalya, după o perioada de 9 ani .

În cel de al doilea stagiu de pregătire din Turcia, FC Universitatea Craiova va disputa și cinci partide amicale, iar dintre adversarii oltenilor se regăsesc echipe precum Vorska PoltavaSzeget și chiar Dinamo Brest, echipa din Belarus acolo unde Diego Maradona a fost președinte de club după Campionatul Mondial din Rusia 2018. Însă, nu este exclus ca un alt meci amical sa fie cu una dintre echipele de Liga 2 din România, cele care vor fi și ele prezente în aceeași perioadă în Antalya.

Vă prezentăm programul echipei pentru următoarele saptamani:

– 1 FebruarieUniversitatea Craiova-Vorskla Poltava
FC Vorskla Poltava este o echipă de fotbal care joacă în Prima Liga și reprezintă orașul Poltava. Clubul a fost fondat în data de 5 ianuarie 1955. A debutat în Liga Superioara în 1996. În 1997 a câștigat medalia de bronz în campionatul Ucrainei; este câștigătoare cupei Ucrainei în 2009.
7 Februarie: Universitatea Craiova-Rukh Brest
Rukh Brest este o echipa de fotbal care joacă în prima ligă din Belarus, reprezentând orasul Brest .
11 Februarie
Universitatea Craiova – Szeged 2011 FC 
Szeged 2011 FC este o echipa de fotbal care joaca în liga a III-a din Ungaria, din orașul Seghedin

Celelalte 2 meciuri amicale se vor perfecta in Antalya si vor fii anunțate ulterior

Una dintre echipe ar fi Ripensia Timișoara, care după 21 de meciuri în Liga 2 România, ocupă locul 12, cu 25 de puncte. Golaverajul este de 25 cu 31.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *