26/01/2019

„Cermeianul” Ionuț Tănase este noul mijlocaș al Craiovei

Până la urmă, Lunca Teuz Cermei și-a pierdut una dintre „piesele grele” din prima parte a stragiunii. Ionuț Tănase a bătut palma cu FC Universitatea Craiova, dar asta numai după ce Atletico, gruparea formatoare a mijlocașului central de 20 de ani s-a înțeles cu U Craiova 1948 S.A.

, gruparea patronată de Adrian Mititelu.

Argeșeanul sosit în urmă cu 6 ani la Arad, la gruparea pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, se află deja în Bănie și a semnat un contract valabil până în vara anului 2021. A jucat la UTA atât la nivel de juniori, cât și la nivel de seniori între anii 2-15-2018, el nedorind să-și mai prelungească înțelegerea cu echipa fanion a Aradului în vara anului trecut. Așa a ajuns în curtea Cermeiului, echipă cu care a terminat pe locul 2 în seria IV-a a Ligii a 3-a. „Regretul cel mai mare este că nu am reușit să promovez cu UTA la capătul celor două baraje. Lumea se aștepta la cu totul altceva, dar, din păcate nu am reușit mai mult. Celor de la Cermei le doresc baftă și sper să promoveze în Liga a 2-a sau cel puțin să termine acolo, în primele 3. De acum înainte eu sper să-mi ating toate obiectivele la noua mea echipă”, a mărturisit tânărul fotbalist.

Principalul artizan al acestei mutări este Marcel Pușcaș, fost candidat la șefia FRF în 2014 și 2018, pus în funcția de președinte al FC Universității Craiova în luna octombrie a anului trecut.

„Chiar dacă pierdem un jucător foarte important, nu pot să nu-l felicit pentru achiziție pe Marcel. Sunt invidios, nu sunt supărat pe el, rămâne prietenul meu. Până la urmă sunt bucuros pentru Tănase că a ajuns la echipa născută, nu făcută artificial, a Craiovei.” a declarat Petre Bulza, președintele Cermeiului pentru Sport Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *