VIDEO / Puiul de leu abandonat de mamă care a ajuns vedetă la Craiova. De ziua lui, a primit cadou o leoaică tânără

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un pui de leu abandonat de mamă la naştere şi îngrijit încă din primele zile de viaţă de angajaţii Grădinii Zoologice din Craiova a împlinit un an. Copiii l-au vizitat şi l-au sărbătorit. Ei au văzut-o şi pe Tina, noua parteneră, mai tânără cu jumătate de an decât masculul botezat Leon.

Leon a fost, din nou, în centrul atenţiei. Vedeta Grădinii Zoologice de la Craiova a împlinit duminică, 11 noiembrie, un an. Evenimentul nu putea să treacă fără tort şi urările de “La mulţi ani”.

Copiii sosiţi la petrecrea organizată pentru Leon nu au mai putut intra, însă, în cuşca acestuia pentru că vedeta are acum cu cine să se joace. Nouă parteneră, Tina, o femelă leu în vârstă de 7 luni, a fost donată special de colegii de la grădina zoologică Reşiţa pentru Leon. Tina va rămâne definitiv la Craiova.

Cele două exemplare s-au împrietenit deja, iar copiii au privit fascinaţi să-i vadă cum se joacă şi se alintă.

Cum nu se poate despărţi de leul pe care l-a hrănit cu biberonul, administratorul Grădinii Zologice a intrat în cuşcă să-şi “felicite” prietenul. “De câte ori intru în cuşcă, pare fericit. Merge la Tina, se joacă, apoi vine să-l mângâi. Ne bucurăm foarte mult că s-au înţeles şi avem acum două exemplare frumoase şi fericite”, a declarat Laurenţiu Păun, administratorul Grădinii Zoologice din Craiova.

Copiii i-au adus lui Leon şi cadouri: desene şi baloane colorate.

La final, micuţii i-au cântat lui Leon “La mulţi ani!”, au servit câte o felie de tort şi au promis că vor reveni şi la anul.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker