Maria Grapini a născut la 64 de ani “un copil” de 39 de ani

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Văzând ușurința cu care se ajunge prim-ministrul în România, Maria Grapini, lasă fotoliul de europarlamentar și se luptă cu inegalabila Viorica Dăncilă. Ce nu știe ea, este faptul că Dăncilă este “înzestrată” cu o minte așa “sclipitoare”, fiind din județul Teleorman, iar ea este doar născută la Beresti, județul Galați.

Europarlamentarul Maria Grapini a scris, pe Facebook, că „acum câteva ore” a dat viaţă fiului ei în vârstă de 39 de ani. Gafa a fost făcută într-un mesaj de „La mulţi ani” pe care Grapini l-a postat vineri pe reţeaua socială, cu ocazia zilei de naştere a băiatului ei.

„Azi este cea mai importantă zi din viaţa mea. Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu! La mulţi ani, copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să creşti mare, sănătos şi să ai parte de familia ta: Luca, Anna şi Anca. Te iubim şi pentru noi eşti sensul ultimilor 39 de ani! La muţi ani, aşa cum îi doreşti! Sănătate şi fericire!”, a scris europarlamentarul pe Facebook

gafa Maria Grapini
De-a lungul timpului, Maria Grapini a avut mai multe mesaje care au fost ironizate în spaţiul public. Mai mult, şi fotografiile postate de europarlamentar au atras atenţia, fiind subiecte de glumă.

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker