Un motociclist a murit, iar şoferul unui Logan are picioarele rupte după o ciocnire cumplită. Maşina şi motocicleta au luat foc după impactul violent

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Motociclistul avea 26 de ani şi circula în acelaşi sens de mers cu vehiculul cu care s-a lovit. Impactul a fost atât de violent încât tânărul a murit pe loc. Şoferul autoturismului Logan, în vârstă de 49 ani, a rămas între fiarele care ardeau. Accidentul a avut loc duminică, 5 august, la ieşire din Craiova.

Şoferul care se afla la volanul unui Logan se deplasa în faţa unui motociclist pe DE 79 dinspre Craiova spre localitatea Işalniţa. În urma impactului, motocicleta şi autoturismul au început să ardă.

M

Martorii susţin că şoferul ar fi încercat să vireze la stânga , deşi era linie dublă continuă. Aceiaşi martori spun că motociclistul avea viteză foarte mare. Conducătorul auto nu a observat că motociclistul se angajase deja în depăşire şi a tras de volan. Impactul a fost atât de violent încât trupul motociclistului a fost, pur şi simplu, sfârâmat. Maşina şi autoturismul au luat foc, iar în zona s-a format în scurt timp o coloană de maşini de câtiva kilometri.

Pompierii s-au chinuit aproape o oră până sa îl scoată pe şoferul dintre fiarele Loganului făcut scrum. Bărbatul a suferit arsuri pe tot corpul, iar picioarele i-au fost strivite. A fost preluat de la faţa locului de un elicopter Smurd.

Pasagerul din Logan, în vârstă de 42 ani, a scăpat ca prin minune cu răni care nu ii pun viata în pericol. El şi şoferul erau angajaţii unei firme din Ilfov şi se deplasau spre o garnitură de tren pentru a participa la o revizie.

“S-a întocmit un dosar penal pe numele conducătorului auto pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Se fac, bineînţeles, cercetări, expertize, abia la final se va putea spune cu exactitate cum s-a întâmplat această tragedie”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

În zona, traficul s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens, timp de aproape doua ore.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker