Un bărbat a fost găsit mort într-un cimitir din Craiova strivit de o cruce din ciment

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Craiova a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, într-un cimitir, poliţiştii stabilind că decesul ar fi survenit după ce el s-a sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt şi a căzut peste el.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 49 de ani din Craiova a fost găsit mort, miercuri dimineaţa, în Cimitirul Roboaica din municipiu.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt şi a căzut peste el, fiind prins între cruce şi placa de ciment a unui mormânt.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru moarte suspectă.

„Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, a fost găsit decedat în Cimitirul Roboaica. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt şi a căzut peste el, acesta fiind prins între cruce şi cimentul care se afla deasupra unui mormânt. Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru moarte suspectă“, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker