VIDEO / Cum au vandalizat doi tineri din Craiova un automat de cosmetice. Aparatul, smuls din pământ. „Poliţiştii îi prind, dar scapă fiindcă sunt minori“

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Proprietarul automatelor de cosmetică este disperat că aproape toate aparatele i-au fost vandalizate. Hoţii nu au spart numai geamurile. Un aparat a fost ars, iar un altul scos cu totul din pământ.

Doi tineri din Craiova, încă neidentificaţi, au încercat miercuri dimineaţa, 18 iulie, să spargă un automat de cosmetice în cel mai mare cartier craiovean, Craioviţa Nouă.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum hoţii încearcă să distrugă uşa ce securizează geamul maşinăriei.

Lovesc aparatul cu pumnii şi picioarele minute în şir. La un moment dat, uşa cedează, dar chiar în momentul în care reuşesc să spargă primul strat de geam, hoţii aud, cel mai probabil, un zgomot care-i sperie şi fug de la locul faptei.

Proprietarul aparatului a aflat de la poliţie că aparatul este distrus. “Am 14 aparate în Craiova şi sunt deja disperat. Nu trece săptămână în care să nu se întâmple ceva. Aparetele conţin tot felul de produse cosmetice pe care noi le comercializăm la un preţ foarte bun. Afacerea ar merge bine dacă nu ar exista aceşti vandali”, a declarat Daniel Căruntu, proprietarul automatelor.

Omul a găsit în repetate rânduri geamurile aparatelor sparte şi a încercat să le securizeze şi mai bine. Le-a pus gratii, uşi metalice de protecţie, dar degeaba. “Pe unul mi l-au ars, pur şi simplu, pe altul l-au scos cu totul din pământ. Dacă văd că nu reuşesc să ajungă la produse, scuipă aparatele sau aruncă pe ele cu tot felul de porcării”, a mai spus Daniel Căruntu.

Proprietarul automatelor de cosmetice a renunţat să mai facă plângeri pentru că de cele mai multe ori făptaşii sunt minori şi nimeni nu are ce să le facă. “Poliţiştii îi identifică, îi prind, îi şi reţin, dar scapă repede pentru că sunt minori. Nu păţesc nimic”, a adăugat proprietarul maşinăriilor.

Ca să-şi protejeze totuşi afacerea, Daniel Căruntu se gândeşte să angajeze câţiva oameni care să facă turul aparatelor în fiecare noapte.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker