Agentul care a fost dat în consemn la frontieră după ce a fugit de procurori s-a prezentat singur la poliţie. Omul legii a fost plasat în arest la domiciliu

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Agentul Dorin Petcu a fost chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, şantaj, instigare la lipsire de libertate şi instigare la fals intelectual. Omul legii a fugit de procurori, însă aseara s-a prezentat singur la poliţie.

Poliţistul Dorin Petcu a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Agentul Dorin Petcu este acuzat că în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, alături de alţi poliţişti ar fi luat pe sus un craiovean şi l-ar fi introdus cu forţa în maşină, dus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, l-ar fi bătut şi apoi ameninţat să nu depună plângere.

Victima a depus plângere

Agentul Dorin Petcu a fost chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj să fie audiat de procurori, dar a spus că nu vorbeşte decât în prezenţa avocatului său şi că merge la maşină să-şi ia telefonul ca să-l sune. A urcat în autoturism şi s-a făcut nevăzut, însă aseară s-a prezentat singur şa poliţie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj l-au reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Ionuţ Boceanu, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a povestit în 2016 că l-a sunat pe un bărbat care îl lovise pe un verişor al său şi i-a cerut să îl lase în pace. Poliţistul Dorin Petcu a aflat imediat şi i-a reproşat victimei că nu trebuia să facă acest lucru. „După ce am vorbit la telefon la aproximativ 20 de minute, au oprit în faţa blocului unde mă aflam patru autoturisme. Au coborât aproximativ 15 persoane, printre care şi poliţistul Dorin Petcu. Mi-a dat două palme şi mi-a reproşat că nu ţin cont de el în oraş şi că l-am sunat pe acel băiat care este al lui. Finul poliţistului Dorin Petcu a scos o sabie şi m-a lovit în umăr, dar nu cu partea care taie. Am aflat că din grupul de persoane care m-au agresat au făcut parte şi poliţişti“, a povestit victima.

Ionuţ Boceanu

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker