Militari americani de la Baza Deveselu, amendaţi de poliţiştii din Craiova, după un scandal într-un club

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Şapte militari americani de la Baza Deveselu au ajuns la poliţie, în Craiova, după ce au petrecut într-un club din oraş şi au încheiat noaptea cu un scandal.

Conform Digi 24, şapte militari au mers în weekend să petreacă într-un club din Craiova, acolo unde ar fi consumat alcool şi ar fi plecat fără să plătească, după care ar fi fost urmăriţi de agenţii de pază. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, iar sursa menţionată anterior precizează că americanii ar fi fost violenţi şi cu poliţiştii. Bărbaţii ar fi fost încătuşaţi, duşi la audieri, iar cinci ar fi primit amendă pentru tulburarea liniştii publice.

Militarii au refuzat să achite nota, iar oamenii legii chemaţi la faţa locului să aplaneze le-au aplicat sancţiuni în valoare de 3300 de lei. „În dimineaţa zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentaţie publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumaţiei. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional conform legii“, a spus Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Sursa: adevarul.ro si digi24.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker