VIDEO/ Totti vs. Craioveanu

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Totti, despre momentul cand a refuzat-o pe Real Madrid: “Am invatat inca de la scoala ca familia este cel mai important lucru din lume. Roma e familia mea. Ati auzit pe cineva care sa isi lase parintii saraci si sa traiasca alaturi de straini bogati?”

Grande, ai fost foarte afectat ca ai fost fluierat si facut mercenar si tradator. De ce, Grande? Nu stiai ca ne-ai tradat? Ai fost iubit, Gica, poate cel mai mult dintre toti fotbalistii Universitatii, am crescut cu tine, ai fost idolul nostru, ai iesit golgheterul Romaniei cu scandarile noastre in spate. Dar ne-ai tradat, Gica, si tradarea doare, mai ales cand vine din partea unuia pe care l-am iubit si respectat atat de mult. Ne-ai inselat increderea, ai aruncat la gunoi respectul si iubirea noastra. Pentru ce? Ca sa sustii o echipa la care tu ai jucat jumatate de sezon, asa cum eronat sustineti voi, clonatii ? Ce ai vrut, Gica, sa demonstrezi marti seara? Nu stiai ca o sa te fluieram si huiduim? Nu stiai ca iubirea imensa s-a transformat in ura? Sa-ti fie rusine, Grande, esti poate cea mai mare dezamagire a noastra dintre toti cei care ne-ati tradat. Data viitoare cand ai un impuls sa doresti sa discuti cu noi, abtine-te, noi nu vrem sa discutam cu tine, nu mai existi pentru noi, esti un nimeni la fel ca si echipa la care esti angajat.

No Coment!!! Rușinea Craiovei …Clonatul Gica Craioveanu semne obscene la adresa peluzei sud 97 si săruta stema lui csu….

Publicată de Don Valentino pe 28 Martie 2018

Both comments and pings are currently closed.
eXTReMe Tracker