Peluza Sud 1997 înfruntă PSD-ul la amicalul dintre România și Suedia

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Marți 27 martie, cea mai frumoasă și pătimașă galerie din fotbalul românesc înfruntă sistemul infect al acestei țări. Biletele din Peluza Sud sectorul 16 și sectorul 17 s-au vândut toate, chiar și locurile din sectoarele vecine s-au ocupat. Acești suporteri au cumpărat bilete pentru a răzbuna spiritul Universității Craiova, “Noi nu trăim din milă și pomeni”.
Nu același lucru îl putem spune despre acei membri din Peluza Nord, chiar dacă primesc bilete gratis, nu au fost în stare să-și umple sectorul. Aceștia au încercat să răspândească mesajul “Nimeni la meci”, rușinați că suporterii veniți din Liga a IV-a domină categoric o echipă de partid de Liga 1.

gazonul de pe Ion Oblemenci la meciul Romania - SuediaFOTO: gazeta sporturilor

Cât despre gazonul de pe Ion Oblemenco, temerea organizatorilor a devenit realitate: la Craiova a plouat azi-noapte, umiditatea fiind cea care afectează cel mai mult gazonul

Ca o ironie a sorții, pentru a proteja suprafața de joc, românii și suedezii vor efectua antrenamentele oficiale pe gazon artificial, la Baza “Aripile” de langă Aeroportul Internațional Craiova, același stadion care găzduiește meciurile de Liga a IV-a unde FC “U” Craiova 1948 nu a fost învinsă niciodată.

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker