Sindicatul Politistilor Dolj: Tehnici de manipulare a maselor!

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Mărturisim că incompetența a fost ridicată la rang de artă în Ministerul Afacerilor Interne. Doamna ministru Carmen Dan a ieșit pe toate posturile de televiziune să vorbească mult dar să nu spună nimic.
Doamna ministru de interne Carmen Dan, prosteala asta merge cu cei care nu lucrează în sistem. Și pentru a vă demonstra că nu știti pe ce lume trăiți o să facem analiză pe text, că noi lucrăm cu materialul clientului!

“Conform discuțiilor purtate, inclusiv astăzi, s-a desprins concluzia că pentru munca suplimentară derulată în timpul săptămânii și care nu va putea fi compensată cu timp liber corespunzător în următoarele 60 de zile după prestarea acesteia, să se asigure plata orelor suplimentare. Primele ore suplimentare să poată fi plătite din luna iunie 2018”

,,Primele ore suplimentare să poată fi plătite din luna iunie 2018

Dacă acest amendament va fi aprobat în Parlament ar trebui ca acest mecanism să funcționeze începând cu luna aprilie, iar primele ore suplimentare să poată fi plătite din luna iunie 2018 – adică după parcurgerea acelui interval de 60 de zile cât ar fi legal pentru a se acorda timpul liber corespunzător.”

Dvs trebuie să demonstrați că sunteți apărătorul drepturilor noastre iar până la data când vorbim nu ați reușit să faceți acest lucru. Sunteți doar trompeta PSD care face mari eforturi să convingă populația României că PSD – ul ,,face’’ ceva pentru polițiști! ,,Uite mă că le mai dă ceva la polițiști’’ ar spune un neinițiat care deschide televizorul și privește discursul dvs lipsit de substanță. Credem că faceți cursuri să vorbiți mult dar să nu spuneți nimic! O să traducem pentru a nu lăsa loc de interpretări ca în cazul …. ,,am dat 50% din salariul de merit polițiștilor care nu îl aveau’’ adică 50 de lei.

La ora când vorbim, doamna ministru Carmen Dan, această prevedere care compensează munca prestată peste durata timpului de lucru în 60 de zile se regăsește în Codul Muncii. Însă incompetenții care vă scriu dvs pe foaie ce să transmiteți în spațiul public nu au capacitatea să facă diferența între munca suplimentară și asigurarea ,,permanenței”(continuitătii)! Pe 01.03.2018 noi le-am explicat dar se pare că analfabetismul funcțional s-a răspândit în clădirea Comitetului Central al Partidului Comunist Român precum virusul de gripă. Cel care ,,mai dădea” de la același balcon 100 de lei mamelor cu mai mulți copii a făcut aceiași prostie pe care o faceți dvs acum! Ați reușit să ne supărați și mai rău. Noi nu luăm salariu în luna iunie 2018 și nici în luna iunie 2022. Noi facem cumpărăturile la magazin, unde oul și-a dublat prețul, azi ! Suntem convinși că nu știți care este prețul unui ou. Băncile cărora le suntem datori nu ne întrebă dacă putem să plătim rata în ore suplimentare compensate cu timp liber corespunzător in 60 de zile!
Traducem, iarăși, pentru a nu exista neclarități. Cei care vă scriu discursurile să pună mâna pe carte !

Munca suplimentară, adică nu mai mult de 32 de ore pe lună, se efectuează cu acordul angajatului!

,,Permanența’’ asigurată de la domiciliu, cuvant inventat de mințile bolnave ale unor chestori cocoșați din MAI, se dispune de către angajator, iar timpul în care angajatul se află la dispoziția angajatorului este considerat timp normal de lucru! Tocmai a demonstrat un pompier belgian la Curtea Europeană că angajatorul nu poate dispune de timpul liber al angajatului dacă nu il plateste! Timpul liber doamna ministru de interne Carmen Dan!

Iar aici apar problemele dvs doamna ministru de interne Carmen Dan! Timpul normal de lucru al polițiștilor este de 40 de ore pe saptamană! Dar nu se întamplă așa, pentru ca polițiștii lucrează mai mult …..cred ca este o scăpare a incompetenților care vă redactează discursurile. Nu are rost să facem o comparație cu alte categorii sociale, câte ore lucrează alți ,,bugetari” pe saptamână. Respectând legea, în spiritul și litera ei, dvs nu veți putea niciodată sa le asigurați polițiștilor timpul necesar refacerii capacității de muncă! Și nici șefii lor care îi cheamă la muncă întocmind ,,grafice” ilegale pentru asigurarea permanenței! Din această cauză polițiștii din operativ mor înainte de vârsta de pensionare! Pentru că lipsesc 25000 din ștatul și așa subdimensionat al Poliției Române. Să nu dați vina pe greaua moștenire pentru că a trecut un an și ceva de când sunteți ministru de interne! Și cel puțin sindicatele v-au avertizat de la început cum stau lucrurile într-un sistem găunos aflat în moarte clinică!

Dar să revenim la orele suplimentare plătite! Această sintagmă ,,compensarea orelor lucrate suplimentar cu timp liber corespunzator” trebuie să dispară atunci când vine vorba de polițiști! Până când veți angaja suficienți polițiști în conformitate cu situația operativă! Pentru că, în cele mai multe cazuri, nu aveți cum să le asigurați timp liber corespunzător pentru orele lucrate suplimentar și în același timp polițiștii să asigure continuitatea serviciului polițienesc ! Fizic, nu se poate! Nu se poate la posturile de poliție, nu se poate la judiciar, nu se poate la economic etc….nu se poate nici macar în cazul polițiștilor care lucrează în ture! Și știți de ce? Pentru că de 20 de ani toate partidele care au fost la putere și-au batut joc de polițiști! Cum? Prin subfinanțare, prin subdimensionarea numarului de funcții, prin slabirea permanentă a autoritații polițistului, prin angajări directe, prin renunțarea la probele sportive și la limita de înalțime la admiterea în școlile de poliție! Sau prin faptul ca nu limitați locurile pentru femei așa cum se întâmplă în toate țarile cu apă caldă!

Treziți-vă la realitate doamna ministru de interne Carmen Dan sau dați-vă demisia! O tempora, o mores !

Sursa: Sindicatul Politistilor Dolj

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker