Aproximativ 800 de elevi din Dolj au absentat de la simularea evaluării naţionale. Un candidat a fost eliminat după ce i-a sunat telefonul mobil

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un elev din judeţul Dolj a fost eliminat, luni, de la simularea evaluării naţionale după ce i-a sunat telefonul mobil în timp ce se afla în sala de examen.
Peste 700 de candidaţi din judeţul Dolj au absentat de la simularea evaluării naţionale, iar un elev de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ a fost eliminat după ce i-a sunat telefonul mobil. „Rezultatele obţinute de elevi la simulările naţionale sunt analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinte cu părinţii, precum şi la nivelul Consiliului Profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Elevii de clasa a VIII-a şi-au testat ieri cunoştinţele la limba şi literatura română pentru evaluarea naţională, iar astăzi vor susţine proba la matematică.

În judeţul Dolj s-au înscris la evaluarea naţională un număr de  5.319 de candidaţi, însă 765 au absentat.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker