Lupescu OUT din cursa pentru șefia FRF!?!

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:
Lupescu OUT din cursa pentru șefia FRF Decizie de ultimă oră

Lovitură de proporții: Ionuț Lupescu ar putea pierde dreptul de a candida la președinția FRF, ca urmare a unei decizii luate azi de justiția română!

Este vorba despre o hotărâre a Adunării Generale FRF din 27 mai 2017 pe careMTS a ignorat-o. Azi, Curtea de Apel București a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze acele modificări, care într-un final ar putea anula candidatura lui Lupescu la șefia FRF!

La Adunarea Generală de anul trecut, actuala conducere a Federației a schimbat un punct din regulament astfel: “Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat”.

Burleanu a confirmat încă de atunci: “UEFA nu intră în categoriile acoperite de acest articol”. Așadar, Lupescu n-ar avea dreptul de candida!

Decizia de azi a Curții de Apel nu este definitivă. Dacă MTS va face apel în termen de 15 zile, atunci cazul va continua să se judece în justiție, iar Lupescu ar putea candida. 

Surse federale susțin că “șansele ca modificările de stat să intre în legalitate sunt extrem de mici, spre zero,  având în vedere că poate fi un recurs MTS la Înalta Curte. Și dacă nu ar fi fost acest recurs, MTS ar fi dat aviz în 30 de zile și nu ar fi fost timp pentru a lua avizul și de la Tribunal”.

“Este o traducere din statutul FIFA. Am racordat statutul FRF la statutul FIFA. Articolul se prevedere ca în 2 din ultimii 5 ani să fi îndeplinit un rol în fotbalul asociație. Să fi fost arbitru, oficial sau fotbalist, observator în cardul FRF, LPF, AJF și AMFB. Da, dacă Mircea Sandu ar fi adoptat această regulă, eu nu aș fi putut candida și face aceste reforme. Dar tot  m-aș fi implicat în fotba” Răzvan Burleanu după Adunarea Generală din mai 2017

Oamenii care au votat așa ceva sunt înapoiați, proști, sclavi și inculți! Burleanu, tu ești nebun? Cum îți permiți să faci această obrăznicie? Du-te la balamuc! Gata cu tirania și dictatura, gata cu Stalin! Gigi Becali, după Adunarea Generală din mai 2017

Sursa: gsp.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker