Comeback spectaculos pe “Ion Oblemenco”, la meciul cu Suedia: “Haideți înapoi acasă!”

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

“Tricolorii” vor disputa un meci amical pe stadionul ” Ion Oblemenco” din Craiova împotriva reprezentativei Suediei. Meciul se va juca marți, 27 martie, începând cu ora 21:30.

Partida va consemna și revenirea ultrașilor din Peluza Sud ’97 Craiova pe arena din Bănie, în premieră la un meci de când aceasta a fost reconstruită.Peluza Sud 1997 - Pe vechiul Ion Oblemenco 

Este vorba despre majoritatea suporterilor care se adunau în peluza de la tabelă pe vechiul “Ion Oblemenco” și care au rămas fideli echipei dezafiliate în 2011.

Peluza Sud 1997 - Stadionul Aripile

Ultrașii sunt prezenți acum meci de meci în Liga a 4-a (foto), la jocurile echipei lui Mititelu, formație pe care o consideră adevărata Universitatea deoarece a asigurat continuitatea sportivă a Științei la momentul reorganizării clubului, la începutul anilor ’90.

Din rândurile Peluzei Sud au făcut parte și unii membri ai actualei galerii a Craiovei din Liga 1: un exemplu este gruparea Sezione Ultra. Aceștia au preferat să vină alături de echipa înființată în 2013 și ocupă în prezent peluza Nord a stadionului.

“Peluza Sud 1997 se întoarce acasă! Obligatoriu înainte! La meciul amical România – Suedia ne vedem în Peluza Sud, pe stadionul Ion Oblemenco”,este mesajul de pe posterul postat pe pagina de facebook a peluzei.

“Haideți să ne facem simțită prezența! Haideți să demonstrăm că nimic nu ne înfrânge”, sunt alte îndemnuri prin care suporterii olteni din Peluza Sud.

Prețuri bilete
Peluze | 30 lei
Tribuna 1 | 90 lei
Tribuna 2 | 90 lei
VIP | 350 leiPeluza Sud 1997 se intoarce acasa

Sursa: gsp.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker