VIDEO / Soarta norocoasă a unui căţel salvat de pompieri dintr-un tub de 8 metri. Patrupedul a fost băgat într-un sac şi aruncat sub un pod

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:
VIDEO Soarta norocoasă a unui căţel salvat de pompieri dintr-un tub de 8 metri. Patrupedul a fost băgat într-un sac şi aruncat sub un pod

Misiune anevoiasă astăzi pentru pompierii din Dolj: au salvat un căţel dintr-un tub de opt metri, pe raza comunei Cârcea. Animalul a fost băgat într-un sac, alături de încă un exemplar, şi aruncat sub podul localităţii.

Pompierii au folosit pentru scoaterea căţelului un servant pe care l-au introdus în interiorul tubulaturii podului, iar patrupedul a fost recuperat în siguranţă.

Căţelul, botezat Lassie de salvatori, a fost luat apoi în grijă de cei care au apelat la numărul de urgenţă 112. „Chiar nu înţeleg cum au putut să îi facă rău. Este un suflet nevinovat şi nu trebuie tratat astfel. Un om fără suflet l-a aruncat sub acel pod într-un sac. Putea să moară acolo, însă mă bucur că a fost salvat“, a declarat un cetăţean din localitatea Cârcea.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker