VIDEO / Un fost judecător din Craiova este acuzat de distrugere. A fost filmat când a spart cu o ţeavă parbrizul unui autoturism parcat în faţa casei sale

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:
VIDEO Un fost judecător din Craiova este acuzat de distrugere. A fost filmat când a spart cu o ţeavă parbrizul unui autoturism parcat în faţa casei sale

Gheorghe Vintilă, în vârstă de 57 de ani, fostul judecător al Curţii de Apel Craiova, în momentul de faţă avocat în cadrul Baroului Dolj, a fost filmat de un bărbat de 35 de ani, în momentul în care i-a spart parbrizul autoturismului cu o ţeavă.

Bărbatul de 35 de ani a povestit, sub protecţia anonimatului, că şi-a lăsat autoturismul parcat pe avarii în faţa imobilului lui Gheorghe Vintilă. În momentul în care a revenit la maşină l-a observat pe fostul judecător după un copac din apropiere, iar atunci când a intrat în autoturism a început să îl înjure.

Acesta a mai precizat că fostul magistrat i-a lovit autovehiculul cu o coadă de umbrelă de grădină de mai multe ori. „A scos o ţeavă de după acel copac şi a încercat să mă lovească în cap, însă am reuşit să intru în maşină. În schimb, a lovit în plafon, după care a mai lovit o dată pe lungimea maşinii. Până să ies cu maşina de acolo am reuşit să fac o fotografie cu telefonul, după care am comutat pe video, moment în care bărbatul a venit şi a lovit cu aceeaşi ţeavă în parbrizul maşinii. În acel moment nu ştiam cine este acest bărbat, după aceea am aflat că este avocat“, a precizat craioveanul.

“Am fost provocat“

Fostul judecător al Curţii de Apel Craiova a povestit că bărbatul de 35 de ani este cel care l-a provocat şi l-a ameninţat. „Am venit acasă la ora 13.00 şi am observat că intrarea în curte era blocată de un Mercedes negru. Am parcat mai departe, m-am întors pe jos şi am început să caut şoferul maşinii. Am intrat la Registrul Comerţului, însă nu l-am găsit, motiv pentru care am mers la maşină şi am aşteptat. După circa 5 minute a venit un domn, căruia i-am reproşat că mi-a blocat accesul în curte. El este cel care mi-a adus injurii şi am fost provocat. A avut posibilitatea să plece din faţa porţii, dar nu a făcut-o, după care a început să mă filmeze“, a spus Gheorghe Vintilă.

Oamenii legii au întocmit pe data de 10 februarie dosar pe numele fostului judecător pentru distrugere. Gheorghe Vintilă a mers a fost zi la Poliţie şi a depus şi el o plângere împotriva conducătorului autot căruia i-a distrus parbrizul pentru ameninţare.

Fostul judecător al Curţii de Apel Craiova este în momentul de faţă avocat în cadrul Baroului Dolj.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker