Electroputere Craiova a vândut două terenuri pentru 10 milioane de euro către dezvoltatorul mallului cu acelaşi nume

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Producător de motoare, generatoare şi transformatoare electrice din Craiova a vândut două terenuri pentru 10 milioane de euro căte dezvoltatorul mallului cu acelaşi nume.
Electroputere Craiova a primit suma de 7,7 milioane de euro la semnarea contractului, iar restul sumei va fi achitată în termen de maxim 30 de luni. Tranzacţia a constat în vânzarea unui teren de 23.094 mp şi unul de 14.936 mp, ambele în Craiova, plus construcţiile de pe ele, însă vânzarea acestora nu va influenţa absolut deloc activitatea societăţii.

Compania franceză Catinvest care deţine Electroputere Parc a anunţat de anul trecut că îşi doreşte să îşi extindă activitatea.

Grupul francez este prezent pe piaţa din România din anul 2003, odată cu achiziţia galeriei comerciale Orhideea şi, la scurt timp, a galeriei comerciale Esplanada. În prezent, Catinvest deţine şi administrează patru centre comerciale pe plan local – galeriile Orhideea şi Esplanada din Bucureşti, Carrefour Tom din Constanţa şi galeriile Electroputere Parc din Craiova.

Uzina Electroputere a fost vândută în anul 2007 grupului Al Arrab din Arabia Saudită care a preluat de la stat pachetul majoritar de acţiuni, pentru suma de  2,3 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker