Prins circulând prin oraș cu 108 km/h

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:
Conform IPJ Dolj, sâmbătă, 27 ianuarie 2018, efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat o acţiune pentru prevenirea şi  combaterea excesului de viteză pe drumurile publice din municipiul Craiova. Polițiștii au aplicat 85 de sancţiuni contravenționale, 54 dintre acestea pentru viteză excesivă, iar 31 pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicare de oamenii legii este de 15.190 lei. Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au reținut și 2 permise de conducere.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat pe  Dorin T., de 32 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a condus un autoturism pe str. H. Ford din Craiova, cu viteza de 108 km/h, viteză filmată şi înregistrată cu aparatul radar. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional.
În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere la nivel național, au fost reținute 466 de permise de conducere și au fost retrase 136 de certificate de înmatriculare, fiind totodată constatate 108 de infracțiuni rutiere.
Politia Rutiera
You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker