Bărbat dat în urmărire internaţională, după ce a dispărut fără urmă de 20 de zile. Doljeanul a plecat din Spania către Craiova cu un autocar

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un bărbat de 43 de ani din Dolj a dispărut fără urmă de 20 de zile, iar acum este căutat d epoliţişti şi a fost dat în urmărire internaţională.
Iulian Ovidiu Cioroboiu a plecat pe data de 9 ianuarie din Spania, cu autoarul unei companii de transport internaţional cu destinaţia România – Craiova. Bărbatul trebuia să ajungă în comuna doljenă Melineşti pe data de 11 ianuarie, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar familia a alertat imediat autorităţile.

Iulian Ovidiu Cioroboiu  are 1,75 metri înălţime, 75 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, păr negru şi ochi căprui. La data plecării din Spania era îmbrăcat în pantaloni tip blugi de culoare neagră, geaca cu gluga neagră, tricou negru, pulovar de bumbac/lana de culoare alb cu negru iar în picioare purta adidasi negri cu o inscripţie de culoare verde.

Rudele au încercat să îl contacteze pe bărbatul de 42 de ani pe telefon, însă acesta este închis. Poliţiştii fac un apel şi roagă persoanele care l-au văzut pe Iulian Ovidiu Cioroboiu să apeleze Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Iulian Ovidiu Cioroboiu

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker