Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, arestat pentru că a încălcat prevederile controlului judiciar

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Andrei Lazăr (31 de ani), fiul judecătoarei Liliana Lazăr, s-a făcut de-a lungul timpului remarcat prin bătăi şi violenţe, iar ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc anul trecut în luna decembrie. Tânărul l-a ameninţat şi agresat pe patronul unui bar din Craiova cu un cuţit, iar procurorii au stabilit să fie cercetat sub control judiciar.

Andrei Lazăr, de 30 ani, şi Alin Andrei Nicolae, zis Impresie, de 32 ani, ambii din Craiova, s-au încăierat la sfârşitul anului trecut cu patronul unui bar din oraş. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus ca tinerii să fie cercetaţi să fie cercetaţi sub control judiciar.

Andrei Lazăr şi Alin Andrei Nicolae au fost arestaţi astăzi pentru că au încălcat prevederile controlului judiciar. „În urma monitorizării efectuată de poliţişti din cadrul SIC- IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligaţiile, aspecte care au fost aduse la cunoştinţa instanţei de judecată. Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 9 ianuarie 2019, având de respectat mai multe condiţii dispuse de instanţa de judecată. În baza documentaţiei prezentate de poliţişti, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi“, se arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

Andrei Lazăr este catalogat în Craiova ca un băiat de bani gata, iar ori de câte ori vrea face legea în oraş. În februarie 2016 a fost reţinut pentru că ar fi înjunghiat un tânăr cu o baionetă în faţa a sute de tineri în faţa Casei Studenţilor din Craiova. A fost reţinut pentru 24 de ore, însă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova l-au eliberat sub control judiciar pe motiv că nu reprezintă pericol social.

Fiul judecătoarei Liliana Lazăr a intrat din nou în atenţia oamenilor legii la începutul anului 2017, atunci când a fost arestat pentru trafic de droguri, însă trei luni mai târziu a fost plasat sub control judiciar.

Andrei Lazăr (31 de ani), fiul judecătoarei Liliana Lazăr, din Craiova, a fost implicat în decembrie 2017 într-un nou scandal în plină stardă în localitatea doljeană Malu Mare. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede clar cum tânărul loveşte cu o bâtă un alt autoturism în trafic.

Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, mai exact în anul 2007. Pe data de 27 martie l-a tăiat la mâini cu sabia pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa. Fiul judecătoarei a recurs la acest gest pentru că victima i-a reprorşat faptul că era să îl lovească cu maşina. A fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, iar în 2015 a fost condamnat de Tribunalul Teleorman la cinci ani de închisoare cu executare. Ulterior, a scăpat basma curată, pentru că Aranghelovici şi-a retras plângerea şi a căzut la pace cu Andrei Lazăr.

Bătaie cruntă cu interlopi, în faţa Curţii de Apel

În 2008, beizadeaua Andrei Lazăr a lovit în cap cu o cheie tubulară un şofer într-o benzinărie. Şi de această dată a scăpat basma curată după ce părţile s-au împăcat.Tot în anul 2008 în luna februarie a fost implicat într-un scandal chiar în faţa Curţii de Apel Craiova. Două grupări de interlopi s-au atacat cu săbii, topoare şi pistoale, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Printre victime s-a numărat şi Andrei Lazăr. Nu mai puţin de o sută de poliţişti şi jandarmi au fost nevoiţi să intervină atunci.
Andrei Lazăr a provocat, doi ani mai târziu, în aprilie 2010, un nou scandal într-un bar din Craiova împreună cu doi prieteni. Imediat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă procurorii au decis că poate să fie cercetat în stare de libertate. În timp ce era anchetat în acest dosar, fiul magistratei Liliana Lazăr a bătut un alt bărbat într-un local din oraş.

În 21 mai 2010, a fost arestat pentru omiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Lazăr a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru faptele comise în aprilie şi mai 2010.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker