Nu-i nimic, mai ai destul timp. Capu’ sus Simona!

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Ca să treci peste a treia finală de Grand Slam pierdută, îţi trebuie o putere mentală ieşită din comun! Simona Halep are exact această calitate. A dovedit acest lucru în cele două săptămâni de la Australian Open 2018, dar mai ales după duelul pierdut cu Caroline Wozniacki.

Finala de la Australian Open Halep - Wozniacki

Simona Halep dă semne clare că a progresat enorm, atât din punct de vedere tehnic, dar mai ales din punct de vedere mental. Jucătoarea de acum câţiva ani era mult mai fragilă din punct de vedere emoţional şi devenea irascibilă, imediat când dădea de greu în partidele cruciale.

Australian Open Halep - Wozniacki

La Melbourne, Halep a trecut incredibil de bine peste astfel de momente, iar o dovadă în acest sens e faptul că a salvat trei mingi de meci în turul III cu Lauren Davis (76 WTA) şi alte două mingi de meci, în semifinale, cu Angelique Kerber (16 WTA). Iar modul în care Simona a reacţionat, astăzi, la câteva ore după finala pierdută cu Wozniacki, arată că românca a rămas pe drumul cel bun.

Halep a postat o poză pe Instagram în care apare cu zâmbetul pe buze, alături de stafful ei. „Vă mulţumesc pentru sprijin, am dat tot ce aveam mai bun. Mulţumesc, Australia, pentru două săptămâni senzaţionale“, a scris Halep în comentariul pozei.

Simona Halep Instagram

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker