Simona Halep a câştigat finala de la Shenzen! O finală disputată în condiţii cu totul speciale.

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat a doua oară turneul de categorie WTA International Shenzhen Open, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe deţinătoarea titlului, sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6. Acesta este al 16-lea trofeu din cariera jucătoarei române.

Simona Halep s-a impus în trei seturi împotriva Katerinei Siniakova, într-o finală disputată în condiţii cu totul speciale.

Din cauza vremii nefavorabile, meciul a fost mutat în sală, s-a disputat în prezenţa oficialilor şi partida nu a putut fi transmisă la televizor.

Simona Halep a câştigat 163.260 de dolari pentru acest succes şi va avea de luni 6425 de puncte în clasamentul WTA, menţinându-se pe primul loc în clasament.

Halep a reuşit două break-uri, unul la scorul de 2-1 şi celălalt la scorul de 4-1 pentru a-şi trece primul set pe tabelă, după 25 de minute.

În setul al doilea, Siniakova a avut prima ei minge de break în acest meci la scorul de 2-1. Jucătoarea cehă a fructifcat-o, dar şi-a pierdut imediat serviciul. Siniakova a mai câştigat o dată pe serviciul Simonei Halep, apoi a luat toate ghemurile, impunându-se cu 6-2, după 53 de minute.

Decisivul a început cu un break al Simonei Halep. Liderul WTA a fost apoi de neoprit în a-şi lua revanşa în faţa jucătoarei cehe. Românca a încheiat partida cu 6-0, după o oră şi 13 minute de joc.

FELICITARI SIMONA HALEP!

Simona Halep a câştigat finala de la Shenzen

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker