Poliţiştii au confiscat 285 de kilograme de petarde interzise. Cum recunoaştem materialele pirotehnice pe care le putem folosi

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Poliţiştii au confiscat 285 de kilograme de petarde interzise în urma unei percheziţii efectuată la locuinţa unui bărbat din Craiova.Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.
Oamenii legii au găsit în apartamentul lui Cosmin Stamin mai multe cutii de petarde, baterii de artificii, precum şi alte articole pirotehnice care fac parte dintr-o clasă de materiale supuse autorizării. „Explozivi, Substanţe Periculoase s-a stabilit faptul că, în luna decembrie, bărbatul în vârstă de 33 de ani a achiziţionat cantitatea de 285 de kg de articole pirotehnice  din municipiul Timişoara“, a spus Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Poliţiştii i-au întomcit bărbatului în vârstă de 33 de ani dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar marfa a fost confiscată.

Piaţa este invadată în acest moment de produse care nu pot fi folosite decât cu atestat profesionist. Atunci când vreţi să cumpăraţi materiale pirtotehnice este bine să ştiţi că le puteţi folosi doar pe cele din categoria 1, iar acest lucru este scris pe etichetă.

Poliţiştii au confiscat 285 de kilograme de petarde interzise. Cum recunoaştem materialele pirotehnice pe care le putem folosi

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker