FOTO / Primele autoturisme EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. Autovehiculele vor ajunge în Marea Britanie şi Germania

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Autototurismul EcoSport a fost lansat la Craiova pe data de 12 otombrie 2017. Primele exemplare ale noului autovehicul au fost încărcate pe trenurile speciale şi sunt gata de livrare către pieţele europene în vederea lansărilor locale.

Ford Craiova ecospot (3)

Autoturismul EcoSport este cel mai avansat şi complex automobil produs în România. „Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de maşini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulţumiţi de faptul că lansarea se desfăşoară conform planurilor şi procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treabă excelentă şi sunt extrem de mulţumit cu rezultatul operaţiunilor“, a declarat John Oldham, Preşedinte Ford România şi director al fabricii de la Craiova.

Ford Craiova ecospot (2)

Autovehiculele vor ajunge în Maea Britanie şi Germania, lansările naţionale la nivelul întregii Europe – implicit România – urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an.

Ford Craiova ecosport

În acest moment, Ford România are 4200 de angajaţi.

FOTO Primele autoturisme EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. Autovehiculele vor ajunge în Marea Britanie şi Germania

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker