Ronaldo, al cincilea Balon de Aur!

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care marchează în toate cele şase meciuri din faza grupelor Champions League. Portughezul, care a punctat în minutul 13, a ajuns la 9 goluri înscrise în acest sezon al competiţiei.
Cristiano Ronaldo va câştiga pentru a cincea oară trofeul Balonului de Aur. Firma de echipament sportiv care are contract cu portughezul a creat deja ghetele festive.

Denumite ”Quinto Triunfo”, ghetele vor fi lanate joi, în ziua în care starul lui Real Madrid  va primi trofeul în cadrul unei festivităţi care va avea loc la Paris, a anunţat site-ul fuzzflangerboots.com. Ghetele vor fi aurii în partea de jos şi argintii în partea de sus.

Cotidianul spaniol a anunţat ediţia ”Quinto Triunfo” este una limitată, firma de echipament sportiv luând decizia de a pune în vânzare  doar 1.000 de perechi. Pe ghete va fi scris CR7, aşa cum este cunoscut fotbalistul portughez.
Ronaldo va primi Balonul de Aur într-o ceremonie grandioasă la Turnul Eiffel, care va fi prezentată de fostul internaţional france David Ginola. Decizia celor de la France Football de a organiza evenimentul la Turnul Eiffel este o încercare de a depăşi festivitatea FIFA World Player of the Year, care va fi organizată în acest an la Londra, în stil Hollywood.
Cristiano Ronaldo îl va egala pe marele său rival, Lionel Messi, la numărul Baloanelor de Aur câştigate. Portughezul a primit trofeul în 2008, 2013, 2014 şi 2016, în timp ce argentinianul a cucerit Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015.

Cristiano Ronaldo 5 Ballon d'Or

Cristiano Ronaldo Ballón d'Or 'Fifth triumph'

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker